Photonet Special Day Εμπορικές εκθέσεις & Σεμινάρια

29-31/1/16: PHOTONET SPECIAL DAYS ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Ενημερωθείτε για όλες τις σχετικές λεπτομέρειες!

Ραντεβού με τους επαγγελματίες φωτογράφους του νησιού αλλά και όλους όσους αγαπούν τη φωτογραφία και ασχολούνται σοβαρά μαζί της στο ξενοδοχείο Capsis Astoria Ηeraklion.

Σας έχω ήδη ενημερώσει για τη διεξαγωγή του event σε παλιότερο άρθρο μου και τώρα επανέρχομαι παρουσιάζοντας όλες τις σχετικές λεπτομέρειες:

Η όλη πρωτοβουλία ξεκίνησε μετά από αίτημα του Παγκρήτιου Σωματείου Επαγγελματιών Φωτογράφων & Εικονοληπτών για τη διοργάνωση εκπαιδευτικού σεμιναρίου για τους επαγγελματίες φωτογράφους και βιντεολήπτες του νησιού με θέμα το πρόγραμμα Αdobe After Effects.

Μετά από ενδελεχή έρευνα, επιλέξαμε έναν από τους βαθύτερους γνώστες του προγράμματος, τον Γιώργο Μάκαρη, προκειμένου να αναλάβει τη διεξαγωγή του. Πρόκειται για έναν έμπειρο επαγγελματία, με αντίστοιχες σπουδές και εργασία, αναγνωρισμένο στο χώρο του, ο οποίος διδάσκει το πρόγραμμα σε έγκυρο κολέγιο. Η διεξαγωγή του σεμιναρίου θα γίνει σε διάρκεια δύο ημερών (Παρασκευή 29/1 & Σάββατο 30/1) και ο συνολικός χρόνος εκπαίδευσης θα φτάσει τις 14 ώρες.

Μπορείτε να διαβάσετε
όλες τις σχετικές λεπτομέρειες για το σεμινάριο εδώ.

Με την ευκαιρία του σεμιναρίου, ωστόσο, οι άνθρωποι του Σωματείου ζήτησαν επιπρόσθετα να έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για νέα προϊόντα και προσφορές των εταιριών της αγοράς. Θέλοντας να πραγματοποιήσουμε και αυτή την επιθυμία τους αποφασίσαμε να διοργανώσουμε για δεύτερη φορά Photonet Special Days, μετά την πρώτη σχετική εκδήλωση στην Αθήνα (11/5/14).

Η γενική φιλοσοφία των Photonet Special Days

Στόχος των Photonet Special Days είναι να προσφέρουν ενημέρωση για το imaging σε ολόκληρη την Ελλάδα, δίνοντας την ευκαιρία στις εταιρίες που συμμετέχουν να αναδείξουν όλα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες τους στο κοινό.

Το σκεπτικό διοργάνωσης των Photonet Special Days είναι να αποτελούν ευέλικτες διοργανώσεις βραχείας διάρκειας (1-2 ημέρες maximum) με ιδιαίτερα οικονομικό κόστος συμμετοχής για τους ενδιαφερόμενους.

Κατά περίπτωση (ανάλογα με την πόλη διοργάνωσης) τα Photonet Special Days μπορεί να συνδυαστούν με διοργάνωση επιμορφωτικών σεμιναρίων, σε συνεργασία με τους κατά τόπους φωτογραφικούς φορείς.

Ο στόχος είναι διπλός: Αφενός να μην υπάρχουν αυξημένες ανάγκες προετοιμασίας, οργάνωσης και υλοποίησης της συμμετοχής τόσο σε υλικοτεχνική υποδομή όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό. Αφετέρου να υπάρχει η δυνατότητα άμεσης και ουσιαστικής επικοινωνίας με το κοινό που θα επισκέπτεται το εκάστοτε event, με αμοιβαία άνεση χρόνου, χωρίς τις πιεστικές συνθήκες που συνήθως επικρατούν στις μεγάλες διοργανώσεις – εκθέσεις.

Το κοινό που αφορά μια τέτοια διοργάνωση περιλαμβάνει τους επαγγελματίες του Imaging (φωτογράφοι, βιντεολήπτες κ.λπ.) κάθε περιοχής, καθώς και όλουςτους δραστήριους ερασιτέχνες – prosumers φωτογράφους, που εντάσσονται σε σωματεία, ομάδες, λέσχες κ.λπ.

Photonet Special Days στην Κρήτη: βασικά στοιχεία

  • Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο, στο ξενοδοχείο CAPSIS ASTORIA, στην αίθουσα «Αριάδνη». Η διεύθυνση του ξενοδοχείου είναι: Πλ. Ελευθερίας 11, Ηράκλειο Κρήτης. Τηλέφωνο: 2810 343080-2.
  • Ημέρες διεξαγωγής: Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 & Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016
  • Ωράριο λειτουργίας: 11:30πμ – 6μμ

Οι εταιρίες που συμμετέχουν είναι οι παρακάτω:

Ραντεβού στο Ηράκλειο για Photonet Special Days!