Χορηγίες Επικοινωνίας

ΜΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Παρουσίαση του φωτογραφικού έργου του, με θέμα «Η φωτογραφία ως μονόδρομος στη ζωή μου».

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά η Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας Ηδύφως και η Δημοτική Βιβλιοθήκη – Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων διοργανώνουν το φεστιβάλ «Μέρες Φωτογραφίας» που πραγματοποιείται στην Πάτρα,  έως τις 2 Ιουνίου 2017. Το Photonet είναι χορηγός επικοινωνίας του Φεστιβάλ.

Οι δράσεις του Φεστιβάλ συνεχίζονται με παρουσιάσεις γνωστών Ελλήνων Φωτογράφων.

Σήμερα, 17 Μάη 2017, στις 19:00, στην Αγορά Αργύρη στην Πάτρα, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του φωτογραφικού έργου του Βαγγέλη Γιωτόπουλου με θέμα «Η φωτογραφία ως μονόδρομος στη ζωή μου».

Ο Βαγγέλης Γιωτόπουλος είναι ενας ακούραστος φωτογράφος, ένας άνθρωπος που τον ενδιαφέρει η τέχνη αλλά και τα κοινά και είναι ενας  από τους πιο πολύβραβευμένους Έλληνες φωτογράφους αυτή τη στιγμή με πολλά βραβεία στο εξωτερικό και στην Ελλάδα. Μάλιστα είναι ο μοναδικός Έλληνας φωτογράφος που κατέχει τον τίτλο του “Fellowship” (φορέας: The Societies of Photographers – κατηγορία Wedding Photojournalism).

Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν.

Σχετική εικόνα

Μini CV

O Bαγγέλης Γιωτόπουλος γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1965. Είναι τελειόφοιτος της Εκκλησιαστικής Παιδαγωγικής Ακαδημίας απο το 1987. Σπούδασε σε ανώτερο επίπεδο βιολί και ανώτερα θεωρητικά στη μουσική. Σπούδασε φωτογραφία στη σχολή FOCUS School of Arts. Ασχολείται με τη φωτογραφία απο τα μέσα της δεκαετίας του 1980 και είναι επαγγελματίας φωτογράφος απο το 1987, όπου ξεκίνησε το δικό του φωτογραφείο στην Πρέβεζα. Τον ιανουάριο του 201 άνοιξε ενα νεο, υπερσύγχρονο studio μαζί με το γιο του Αλέξανδρο, επίσης φωτογράφο στην Πρέβεζα. Το Μάρτιο του 2012 άνοιξε επίσης ανάλογο studio στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Ιωάννινα, το οποίο στελεχώθηκε απο την κόρη του Ράνια.