Διαγωνισμοί Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί

NEOΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ PHOTONET-PHOTOCONTEST: ΙΝΤΕRIOR PHOTOGRAPHY

Deadline αποστολής των εικόνων σας: 16 Νοεμβρίου!

Για τον καινούριο μας διαγωνισμό,  έχουμε επιλέξει ένα θέμα πιο εύκολο (φαινομενικά) το οποίο όμως χρειάζεται προσοχή προκειμένου να υπάρξει ένα άρτιο αποτέλεσμα. «Interior Photography» λοιπόν ή «Φωτογράφηση Εσωτερικού Χώρου»: ζητάμε από εσάς λήψεις που να έχουν γίνει σε εσωτερικό χώρο, όπως αναφέρει και ο τίτλος, και στις οποίες πρωταγωνιστικό ρόλο να παίζει ο ίδιος ο χώρος!

Οι νικητές θα κερδίσουν φωτογραφικά βιβλία από την Nexus Publications και ετήσιες συνδρομές για το περιοδικό Photonet, αξίας 100 ευρώ. Καλές εσωτερικές λήψεις!

Χρήσιμες πληροφορίες
• Στους μηνιαίους διαγωνισμούς του www.photocontest.gr ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ όπως γίνεται στους εβδομαδιαίους. Ο νικητής αναδεικνύεται στο τέλος της διορίας από την κριτική επιτροπή τού περιοδικού Photonet και οι 3 καλύτερες θα δημοσιευτούν στο τεύχος Οκτωβρίου, ενώ θα κερδίσουν πλούσια φωτογραφικά δώρα!

• Περισσότερες πληροφορίες για τους μηνιαίους διαγωνισμούς μπορείτε να βρείτε εδώ.

Φωτό: Γιώργος Παπαστεργής

Σχετικά με τον συντάκτη

Δημήτρης Βακρινός

Δημήτρης Βακρινός

Απόφοιτος της σχολής Γραφιστικής στην Αθήνα, ασχολείται παράλληλα με το Web Design. Χρησιμοποιεί τη φωτογραφία τόσο σε συνδυασμό με τη γραφιστική όσο και από μόνη της, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα πορτραίτα. Μέσα από τη σελίδα www.photocontest.gr επιθυμεί αφενός να μεταφέρει τη μαγεία τής φωτογραφίας σε άτομα που δεν την έχουν ανακαλύψει ακόμα, αφετέρου να δώσει ένα παραπάνω λόγο, σε αυτούς που ασχολούνται, για να ανακαλύψουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Πέρα από το design και τη φωτογραφία, ασχολείται με τη μουσική και τον αθλητισμό.