Διαγωνισμοί Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί

NEOΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ PHOTONET-PHOTOCONTEST: NIGHTSCAPE

Deadline αποστολής των εικόνων σας: Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016.

Στον επόμενο μηνιαίο μας διαγωνισμό θα χρειαστεί να φωτογραφίσετε βραδινές ώρες: o νυχτερινός ουρανός αφήνει περιθώρια για πολλές ενδιαφέρουσες λήψεις και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Βρείτε ένα όμορφο και ξεχωριστό τοπίο, παίξτε με τα φώτα, αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε, διεκδικώντας φωτογραφικά βιβλία από την Nexus Publications καθώς και ετήσιες συνδρομές για το περιοδικό Photonet συνολικής αξίας πάνω από 300 ευρώ!

Χρήσιμες πληροφορίες 

  • Στους μηνιαίους διαγωνισμούς του www.photocontest.gr ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ όπως γίνεται στους εβδομαδιαίους. Ο νικητής αναδεικνύεται στο τέλος της διορίας από την κριτική επιτροπή τού περιοδικού Photonet. Οι 3 εικόνες που θα βραβευτούν θα δημοσιευτούν στο περιοδικό. Στο ίδιο άρθρο θα δείτε και επιλογή από τις καλύτερες συμμετοχές που θα λάβουμε.
  • Oι νικητές του διαγωνισμού με θέμα Hats έχουν ανακοινωθεί  στο τεύχος του Photonet που κυκλοφορεί για λίγες ημέρες ακόμα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Μην το χάσετε!
  • Οι νικητές του διαγωνισμών μας με θέμα Sand και White and Blue θα φιλοξενηθούν στο  επόμενο τεύχος του περιοδικού που θα κυκλοφορήσει στις αρχές Οκτωβρίου.
  • Περισσότερες πληροφορίες για τους διαγωνισμούς μπορείτε να βρείτε εδώ.

Καλές νυχτερινές λήψεις!

Για  τη δική σας συμμετοχή στο διαγωνισμό Nightscape
αρκεί να κάνετε ένα κλικ εδώ.

Φωτό: Μιχάλης Πατάκος

Σχετικά με τον συντάκτη

Δημήτρης Βακρινός

Δημήτρης Βακρινός

Απόφοιτος της σχολής Γραφιστικής στην Αθήνα, ασχολείται παράλληλα με το Web Design. Χρησιμοποιεί τη φωτογραφία τόσο σε συνδυασμό με τη γραφιστική όσο και από μόνη της, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα πορτραίτα. Μέσα από τη σελίδα www.photocontest.gr επιθυμεί αφενός να μεταφέρει τη μαγεία τής φωτογραφίας σε άτομα που δεν την έχουν ανακαλύψει ακόμα, αφετέρου να δώσει ένα παραπάνω λόγο, σε αυτούς που ασχολούνται, για να ανακαλύψουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Πέρα από το design και τη φωτογραφία, ασχολείται με τη μουσική και τον αθλητισμό.