Χορηγίες Επικοινωνίας

APW: Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ Γ. ΜΠΕΧΡΑΚΗ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!

Ευκαιρία να την απολαύσει ακόμα περισσότερος κόσμος!

Η έκθεση “Eyewitness” με την 30ετή δουλειά του σπουδαίου για όλους μας Γιάννη Μπεχράκη παρατείνεται στο Αίθριο του 4ου ορόφου της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μέχρι το τέλος Αυγούστου 2019.

Η έκθεση που εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 7 Ιουνίου, πραγματοποιείται στα πλαίσια του πρώτου Athens Photo World, ως αποτέλεσμα της συνεργασίας της διοργάνωσης με τον Γιάννη Μπεχράκη και σύμφωνα με τις επιθυμίες του.

Η μεγάλη ανταπόκριση του κοινού και το ενδιαφέρον των επισκεπτών για τις φωτογραφίες, το αρχειακό υλικό και το video με την εξιστόρηση του περιστατικού της Sierra Leone το 2000 από τον ίδιο τον Γιάννη Μπεχράκη στο TEDx Athens 2013 οδήγησε το ΙΣΝ και το ΚΠΙΣΝ στην απόφαση να παραταθεί η διάρκειά της για όλο το καλοκαίρι του 2019.

Το Athens Photo World ευχαριστεί την Ελισάβετ Σαρίδου Μπεχράκη, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για όλα όσα έχουν προσφέρει για τη δημιουργία της έκθεσης αυτής.

Θυμίζουμε πως το πρώτο Athens Photo World πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το Athens Culture Net, που λειτουργεί με ιδρυτικό δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τον Εθνικό Κήπο, το Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων, την Εφορεία Αρχαιοτήτων και την Υπηρεσία Νεοτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Αττικής.


  • φωτό: © Yannis Behrakis/Reuters
 






Aρθρογράφος

Photonet Staff

Νέα, ειδήσεις, άρθρα, αναλύσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, έρευνες, portfolios και κουίζ, από τo σύνολο των μελών της συντακτικής μας ομάδας, καθώς και από το δίκτυο των ανταποκριτών και συνεργατών του περιοδικού σε όλη την Ελλάδα.