EISA Maestro Διεθνείς Διαγωνισμοί

EISA MAΕSTRO 2019 – ΘΕΜΑ: “POWER”

Διεκδικήστε 4250€ συνολικά σε μετρητά & δημοσίευση στα μεγαλύτερα διεθνή φωτογραφικά περιοδικά & site!

Ο φωτογραφικός διαγωνισμός της EISA προσφέρει επιπρόσθετα στους μεγάλους νικητές ένα αλησμόνητο ταξίδι στο Βερολίνο για την μεγάλη βραδιά της απονομής των βραβείων!

Το θέμα του διαγωνισμού (Power – Δύναμη) μπορεί να ερμηνευτεί με διαφορετικούς τρόπους: οι εικόνες μπορούν να αναδεικνύουν τη δύναμη της φύσης (λ.χ. την έκρηξη ενός ηφαιστείου) των ανθρώπων ή των ζώων (λ.χ. αθλητές  ή ελέφαντες) τη βιομηχανική ισχύ (λ.χ. μέσω της καταγραφής της τήξης του σιδήρου) κ.ο.κ. Οι δυνητικές ιδέες που μπορείτε να υλοποιήσετε είναι σχεδόν απεριόριστες!

Ας δούμε αναλυτικά τους όρους συμμετοχής στη φετινή διοργάνωση:

 • Η πρώτη φάση του διαγωνισμού, σε εθνικό επίπεδο, θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη 1 Μαΐου 2019 (τελευταία ημέρα αποστολής εικόνων).
 • Περιμένουμε τη δική σας συμμετοχή, αποτελούμενη από portfolio 5-8 εικόνων, αποκλειστικά σε ψηφιακά αρχεία JPEG (ακόμα κι αν σκανάρετε από φιλμ) με μέγιστη διάσταση πλευράς κάθε αρχείου τα 800pixels.
 • Mπορείτε να κάνετε upload τις εικόνες της συμμετοχής σας μέσω της φιλόξενης πλατφόρμας του www.photocontest.gr με ένα μόνο κλικ εδώ!
 • Εναλλακτικά, μπορείτε να μας στείλετε τις εικόνες της συμμετοχής σας, με email στο nexus@nexusmedia.gr ή με ένα cd/dvd/flash drive στη διεύθυνση του περιοδικού (Νexus Publications A.E., Γράμμου 2, Άγιοι Ανάργυροι, ΤΚ: 13561 – ένδειξη στο φάκελο: «Για το Φωτογραφικό Διαγωνισμό EISA MAESTRO 2019»). Στον ίδιο φάκελο επισυνάψτε τα στοιχεία επικοινωνίας σας: όνομα – διεύθυνση – email – τηλέφωνο.
 • Όπως κάθε χρόνο, θα γίνεται δεκτή μία συμμετοχή ανά άτομο (δλδ. ένα portfolio 5-8 εικόνων).
 • Οι συμμετοχές που θα συγκεντρωθούν θα μελετηθούν από την κριτική επιτροπή που θα σχηματιστεί από τη συντακτική ομάδα του Photonet και κατόπιν θα γίνει η επιλογή των νικητών.
 • Θα επιλεγούν τρεις νικητές (1ος, 2ος, 3ος) τόσο στα πλαίσια των εθνικών διαγωνισμών όσο και στην τελική φάση του διεθνούς διαγωνισμού.
 • Ο διαγωνισμός είναι ελεύθερος για συμμετοχή μόνο σε κατοίκους της ελληνικής επικράτειας.

Οι νικητές του ελληνικού σκέλους του διαγωνισμού κερδίζουν τα εξής:

         1ο Βραβείο: Βιβλία αξίας 100€ 

        2ο Βραβείο: Βιβλία αξίας 80€ 

                                                          3ο Βραβείο: Βιβλία αξίας 50€ 

 

 

 

 

 • Κατά τη διάρκεια του EISA General Meeting 2019, που θα διεξαχθεί στο τρίτο δεκαήμερο του προσεχούς Ιουνίου, οι επικεφαλής των φωτογραφικών περιοδικών ή site – μελών της ΕISA θα προσκομίσουν τις εικόνες των εθνικών νικητών της κάθε χώρας και (κατόπιν σχετικής ψηφοφορίας) θα επιλεγούν οι τρεις τελικοί νικητές!
 • Κάθε φωτογράφος οφείλει να στείλει δικό του, πρωτότυπο υλικό. Οι διοργανωτές του διαγωνισμού και τα περιοδικά ή site – μέλη της EISA δε φέρουν ευθύνη για ενδεχόμενα προβλήματα παραβίασης copyright, που μπορεί να προκληθούν με ευθύνη των συμμετεχόντων σε αυτόν.
 • Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να δημοσιεύσουν τις βραβευμένες εικόνες δωρεάν σε οποιοδήποτε χώρα υφίσταται περιοδικό ή site – μέλος της EISA για τους σκοπούς της προώθησης του διαγωνισμού, σε οποιοδήποτε άρθρο θα δημιουργηθεί σχετικά με το διαγωνισμό.
 • Στο τέλος του Ιουνίου, όλοι οι εθνικοί νικητές του διαγωνισμού Maestro θα δουν τη δουλειά τους  δημοσιευμένη στη σελίδα της EISA στο Facebook στο πλαίσιο του EISA’s Public’s Choice competition.
 • Δεν θα υπάρξει προσωπική πληροφόρηση των συμμετεχόντων σχετικά με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Θα ενημερωθείτε σχετικά από το περιοδικό Photonet: οι εθνικoί νικητές θα ανακοινωθούν στο τεύχος Ιουνίου 2019 ενώ οι διεθνείς νικητές θα παρουσιαστούν τόσο στο Photonet Σεπτεμβρίου όσο και σε όλα τα φωτογραφικά περιοδικά & site – μέλη της EISA  το Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο του 2019 αντίστοιχα.

Οι διεθνείς νικητές κερδίζουν:

1ο Βραβείο: Το χρυσό έπαθλο EΙSA Maestro 2019 & 1500€ μετρητά
2ο Βραβείο: Το αργυρό έπαθλο EΙSA Maestro 2019 & 1000€ μετρητά
3ο Βραβείο: Το χάλκινο έπαθλο EΙSA Maestro 2019 & 750€ μετρητά

 

 

 

 

 • Οι τρεις διεθνείς νικητές των βραβείων θα προσκληθούν στη βραδιά απονομής των Βραβείων EISA, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019, στο  Βερολίνο, κατά τη διάρκεια της IFA 2019.
 • Tα έξοδα μετάβασης και διαμονής των νικητών στη γερμανική πρωτεύουσα θα καλυφθούν από την EISA. Το πρώτο βραβείο περιλαμβάνει εισιτήρια για Βερολίνο (αεροπορικά ή με τρένο) και διαμονή για μία ή δύο διανυκτερεύσεις για δύο άτομα (σε ξενοδοχείο 4 αστέρων). Για το δεύτερο και τρίτο βραβείο, η μετάβαση και διαμονή αφορά ένα άτομο για μία ή δύο διανυκτερεύσεις.

FACEBOOK- EISA PUBLIC’S CHOICE AWARD 

 • Όλες οι εικόνες των εθνικών νικητών του φετινού διαγωνισμού θα αναρτηθούν στη σελίδα της EISA στο Facebook την 1η Ιουλίου 2019, προκειμένου το κοινό να κάνει τη δική του επιλογή.
 • Η περίοδος της ψηφοφορίας λήγει την 1η Αυγούστου το 2019.
Ο νικητής από την ψήφο του κοινού θα λάβει 1000€ μετρητά!

 

 

ΛΗΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
12Ημέρες 07Ώρες 43Λεπτά 00Δευτ/τα

 

Σχετικά με το συντάκτη

NEXUS PUBLICATIONS AE

NEXUS PUBLICATIONS AE

H Nexus Publications AEEE ιδρύθηκε τον Iούνιο του 1997. Σήμερα είναι η μεγαλύτερη εταιρία στον τομέα των εκδόσεων του Imaging στην Ελλάδα, ενώ οι δραστηριότητές της επεκτείνονται και στη διοργάνωση κλαδικών εκθέσεων.

Θέλετε να σας ενημερώνουμε προσωπικά;