Εκθέσεις φωτογραφίας

“ΜΙΚΡΕΣ ΧΑΡΕΣ” ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δουλειά από τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου φωτογραφίας με θέμα «Εισαγωγή στις Βασικές Αρχές της Φωτογραφίας».

Το διαδικτυακό φωτογραφικό περιοδικό fmag και η Φωτογραφική ομάδα fplus, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων παρουσιάζουν αύριο Τρίτη 13 Ιουνίου 2017, στις 20:30, την ομαδική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Μικρές Χαρές».

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στον ισόγειο εκθεσιακό χώρο του Μύλου του Παππά (Γεωργιάδου 53, Λάρισα) και θα διαρκέσει, από την Τρίτη 13 έως και το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017.

Σε αυτήν  παρουσιάζουν δουλειά τους οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου φωτογραφίας με θέμα «Εισαγωγή στις Βασικές Αρχές της Φωτογραφίας» και του δωρεάν σεμιναρίου φωτογραφίας για παιδιά και εφήβους με θέμα «Εισαγωγή στη Φωτογραφία» που διοργανώθηκε την περίοδο 2016-2017 από το διαδικτυακό φωτογραφικό περιοδικό fmag και τη Φωτογραφική ομάδα fplus, με τη συνεργασία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων.

Στόχος του σεμιναρίου ήταν η εξοικείωση των συμμετεχόντων στις βασικές αρχές της φωτογραφίας, περιλαμβάνοντας κυρίως τις θεωρητικές και τεχνικές γνώσεις που θα βοηθήσουν στην κατανόηση και χρήση της φωτογραφικής γλώσσας, ως μέσο έκφρασης.

Στην έκθεση συμμετέχουν: Ευθύμιος Αλβίζος, Αικατερίνη Γερακούδη, Ιωάννης Ιωάννου, Νικόλαος Κατσιαρίμπας (φωτό επάνω), Ασημίνα Καψή,Κωνσταντίνος Κουλούντζος, Ευτυχία Λάζου, Όλγα Λάιου, Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης, Ελένη Μορφούλια, Αθανάσιος Παπαθανασίου, Θεοδώρα Παπανεστωροπούλου, Ευαγγελία Σταυροπούλου, Αικατερίνη Στεργιούλη, Δήμητρα Φυτιλή, Rita Kakany. Επιμέλεια έκθεσης: Ανδρέας Κατσάκος

Την ημέρα των εγκαινίων θα δοθούν στους συμμετέχοντες οι βεβαιώσεις παρακολούθησης των Σεμιναρίων.

  • Χώρος: Μύλος του Παππά (Ισόγειος εκθεσιακός χώρος), Γεωργιάδου 53, Λάρισα
  • Εγκαίνια: Τρίτη 13 Ιουνίου 2017, στις 20:30
  • Διάρκεια: 13 – 17 Ιουνίου 2017
  • Ώρες λειτουργίας: καθημερινά 18:00-22:00