Διαγωνισμοί Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΗ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ “JAZZ”

Ο διαγωνισμός φωτογραφίας θα πραγματοποιηθεί μέσω της ομάδας «Φωτογραφικό Είδωλο» στο Facebook.

Οι διοργανωτές Duende Jazz Bar, Κούνιο και Φωτογραφικό Είδωλο σας προσκαλούν να συμμετέχετε σε ένα διαγωνισμό και σε δύο εκθέσεις με θέμα τη μουσική “Jazz”.

Ο διαγωνισμός φωτογραφίας θα πραγματοποιηθεί μέσω της ομάδας «Φωτογραφικό Είδωλο» στο Facebook. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, θα πρέπει να γίνουν μέλη της ομάδας και να ανεβάσουν τις φωτογραφίες τους στο άλμπουμ “Διαγωνισμός φωτογραφίας – Jazz”.

Οι φωτογραφίες θα κριθούν από τον αριθμό των likes. Από τις φωτογραφίες αυτές, θα επιλεγούν οι 10 πρώτες, που θα κερδίσουν βραβεία και ανάρτηση στο Duende Jazz Bar, ενώ οι 60 πρώτες (συμπεριλαμβανόμενων και των 10 αρχικών) θα παρουσιαστούν σε έκθεση στον Πολυχώρο Εικόνας Κούνιο.

O διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα, 1 Μαρτίου 2016, και κλείνει στις 30 Απριλίου 2016. Στη συνέχεια, θα καταμετρηθούν τα likes και θα ανακοινωθούν οι νικητές.

Οι νικητές θα ενημερωθούν την επόμενη μέρα από την λήξη του διαγωνισμού και πρέπει μέχρι τις 7 Μαΐου να δώσουν το αρχείο τους για εκτύπωση στον Κούνιο (Κομνηνών 24, Λουλουδάκικα, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310271003) και να εξοφλήσουν το κόστος συμμετοχής στην έκθεση (εκτύπωση 30 x 45 cm + Kfix, αφίσα, μπουφές), που αναλογεί σε 12 ευρώ ανά φωτογραφία.
Μετά το τέλος της έκθεσης, οι συμμετέχοντες θα πάρουν τις φωτογραφίες τους (30 x 45 cm + Kfix).

Τα δώρα των 10 πρώτων νικητών

 • Εκτύπωση της φωτογραφίας τους σε μεγάλη διάσταση 50 x 75 cm + Kfix. Οι φωτογραφίες θα εκτεθούν στο Duende Jazz Bar. Το κόστος των εκτυπώσεων θα αναλάβουν οι διοργανωτές. Οι 10 συμμετέχοντες θα λάβουν την φωτογραφία τους μετά το τέλος της έκθεσης.
 • Δύο βιβλία: «Η τεχνική της αναλογικής και της ψηφιακής φωτογραφίας», «Αληθινό ψέμα».
 • Επίσης:
  – Ο 1ος νικητής θα έχει την δυνατότητα κατανάλωσης μπύρας draft Budweiser αξίας 100 ευρώ στο Duende Jazz Bar μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2016.
  – Ο 2ος νικητής θα έχει την δυνατότητα κατανάλωσης μπύρας draft Budweiser αξίας 75 ευρώ στο Duende Jazz Bar μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2016.
  – Ο 3ος νικητής θα έχει την δυνατότητα κατανάλωσης μπύρας draft Budweiser αξίας 50 ευρώ στο Duende Jazz Bar μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2016.
  – Οι υπόλοιποι νικητές (4ος – 10ος) θα έχουν την δυνατότητα κατανάλωσης μπύρας draft Budweiser αξίας 25 ευρώ στο Duende Jazz Bar μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2016.

Όροι του διαγωνισμού

– Κάθε φωτογράφος μπορεί να συμμετέχει με 1 ως 4 φωτογραφίες.
– Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός σχετικά με το χρώμα (ασπρόμαυρο ή έγχρωμο) την επεξεργασία (με ή χωρίς) και το φορμά (αναλογίες εικόνας).
– Μόνη προϋπόθεση, μόνο για την εκτύπωση των φωτογραφιών της έκθεσης, αποτελεί η επαρκής ανάλυση τους (από 2300 Χ 3500 px και πάνω, αρχεία jpeg).
– Δεν θα εγκρίνεται η δημοσίευση φωτογραφιών που θα είναι άσχετες με το θέμα της έκθεσης.
Ζητούμενη θεματολογία: Φωτογραφίες από συναυλίες, πορτρέτα μουσικών, μουσικά όργανα, δίσκοι, CD, κασέτες και οτιδήποτε άλλο είναι σχετικό με την μουσική Jazz, εκφρασμένα κάτω από το πρίσμα της καλλιτεχνικής ματιάς του κάθε φωτογράφου.
– Οι φωτογραφίες θα επιλεγούν από το άλμπουμ “Διαγωνισμός φωτογραφίας – Jazz”. Φωτογραφίες που θα έχουν αναρτηθεί εκτός του άλμπουμ, δεν θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό.
– Όσοι δεν δώσουν έγκαιρα το αρχείο τους για εκτύπωση στον Κούνιο και δεν εξοφλήσουν το κόστος συμμετοχής, δεν θα συμμετέχουν στην έκθεση και θα ακυρωθούν τα βραβεία τους.
– Τα 10 πρώτα βραβεία θα αφορούν άτομα και όχι φωτογραφίες. Έτσι, το ίδιο άτομο δεν θα μπορεί να πάρει δύο ή περισσότερα βραβεία. Αν κάποιος έχει 2 ή περισσότερες φωτογραφίες και δεχτεί περισσότερα likes από άλλους, θα πάρει ένα μόνο από τα 10 βραβεία. Όμως στην έκθεση που θα γίνει στον Κούνιο, θα μπορεί να συμμετέχει με όσες φωτογραφίες διακριθούν.

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό ή για να ψηφίσετε πατήστε εδώ