Camera Professional Περιοδικά

PROFESSIONAL 65

To περιοδικό – εργαλείο για τον επαγγελματία της εικόνας!

Δεν συμπεριλαμβάνεσαι στους παραλήπτες του περιοδικού; Απλώς συμπλήρωσε τη φόρμα που θα βρεις στο τέλος του άρθρου – εμείς θα αναλάβουμε όλα τα υπόλοιπα προκειμένου να έρθει στην πόρτα ή στο inbox σου, με βάση την επιλογή σου!

Στις σελίδες του τεύχους ξεχωρίζουν τα παρακάτω θέματα:

  • Federico Miccioni: Ένας εξαιρετικός Ιταλός φωτογράφος Γάμου μιλά για την μέχρι τώρα καριέρα του, τα επαγγελματικά μυστικά του και παρουσιάζει λήψεις του από μυστήρια.
Federico Miccioni

Federico Miccioni

  • Βραβεία EISA 2015-2016: Tα καλύτερα προϊόντα consumer electronics που κυκλοφορούν στην αγορά, αυτή τη στιγμή, όπως αυτά αξιολογήθηκαν μετά από τις δοκιμές των 50 πιο έγκυρων ειδικών περιοδικών στην Ευρώπη!
  • Pentax 645Z: O Γ. Τσάφος δοκιμάζει τη μηχανή των 8000€ και διαπιστώνει πως χωρίς αμφιβολία, πρόκειται για μια εξαιρετική πρόταση που παρέχει κορυφαίες δυνατότητες και ποιότητα εικόνας σε μια ενδιαφέρουσα πρόσμιξη, που γεφυρώνει το μεσαίο φορμά με τις απλές DSLR.
Pentax 645Z

Pentax 645Z

  • Αποστολή στο Μόναχο με τη Sony: Η εταιρία προσέφερε μια μοναδική ευκαιρία σε επιλεγμένους δημοσιογράφους από όλη την Ευρώπη να γνωρίσουν από κοντά τη νέα RX1R II αλλά και να κάνουν λήψεις με την α7S II σε 4 ειδικά διαμορφωμένα φωτογραφικά σετ, που ανέδειξαν ιδανικά τις δυνατότητες του μοντέλου.
  • Αποστολή στο Bερολίνο για την IFA 2016: Ως μία από τις πιο επιτυχημένες διοργανώσεις στην ιστορία της διοργάνωσης καταγράφηκε η φετινή, σημειώνοντας ιδιαίτερα μεγάλη αύξηση των εμπορικών επισκεπτών από τη Γερμανία και το εξωτερικό. Συνολικά, ο αριθμός των επισκεπτών ανήλθε στις 245.000. 1.645 εκθέτες παρουσίασαν νέα προϊόντα τους στις αγορές σε όλο τον κόσμο.
  • Professional Photo Project: Οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου «Votsalaki Mykonos Boutique Resort» ανέθεσαν στην ομάδα της «Pixel Non Grata» και στον Ανδρέα Καμουτσή να αναλάβει την συνολική προώθηση επικοινωνίας, καθώς και την φωτογράφηση του ξενοδοχείου. Το έργο περιελάμβανε λήψεις των χώρων του ξενοδοχείου, και συμπληρωματική εικονογράφηση «lifestyle» εικόνων, σε διάφορους τύπους φωτισμού.
Andreas Kamoutsis

Mια από τις λήψεις του Α. Καμουτσή, στο ξενοδοχείο της Μυκόνου.

Από τα θέματα του Professional Camera & Microphone ξεχωρίζουν:

  • Canon C 100 MkII: Ο Δ. Θεοδωρόπουλος τη δοκιμάζει και εντυπωσιάζεται αφού υπογραμμίζει πως “κατά την άποψή μας, καθώς πρόκειται για HD-camera αποκλειστικά και σε συνδυασμό επίσης με την έξοχη ευαισθησία του αισθητήρα, προτείνεται ένα σύστημα στιβαρό και γιατί όχι υποδειγματικό για συγκεκριμένα περιβάλλοντα δημιουργίας οπτικοακουστικού υλικού στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.”
Canon C 100 Mk-II

Canon C 100 Mk-II

  • IBC 2015: Όλες οι γνωστές εταιρίες του χώρου για άλλη μια χρονιά παρουσίασαν τα νέα του προϊόντα στην ετήσια έκθεση που πραγματοποιήθηκε στο Άμστερνταμ. Η κύρια συζήτηση των παρευρισκόμενων έγινε γύρω από την εξέλιξη και σταδιακή καθιέρωση των HDR (High Dynamic Range) εικόνων στις κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές.
Sony @ IBC 2015

Η Sony PXW-FS5 ένα από τα μοντέλα που πρωταγωνίστησαν στην IBC 2015


ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΙMAGING KAI ΔΕ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ;  ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ!

 

ΠΩΣ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΡROFESSIONAL
IBAN Λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας για την πληρωμή σας (εφόσον επιλέξετε την έντυπη έκδοση): GR75 0110 1110 0000 1114 7023 524. Δικαιούχος ΝΕXUS PUBLICATIONS AE. Xρησιμοποιήστε το ονοματεπώνυμό σας ως αιτιολογία της κατάθεσης. Παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία:
Παρακαλούμε σημειώστε την ακριβή ιδιότητά σας: λ.χ. επαγγελματίας φωτογράφος, ιδιοκτήτης φωτογραφικού καταστήματος, βιντεολήπτης κοκ.
Παρακαλούμε συμπληρώστε το email στο οποίο επιθυμείτε να λαμβάνετε κάθε νέο τεύχος του Professional για ανάγνωση και δωρεάν downloading!
Παρακαλούμε αναφέρετε οπωσδήποτε: οδό, αριθμό, περιοχή και ταχυδρομικό κώδικα. Αν πρόκειται για πολυκατοικία, δηλώστε μας τον αριθμό ορόφου και το όνομα που αναγράφεται στο κουδούνι (εφόσον διαφέρει από το δικό σας).
IBAN Λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας: GR75 0110 1110 0000 1114 7023 524. Δικαιούχος ΝΕXUS PUBLICATIONS AE. Xρησιμοποιήστε το ονοματεπώνυμό σας ως αιτιολογία της κατάθεσης. Η κατάθεση ή η πληρωμή μέσω μετρητών πρέπει να γίνει εντός δύο (2) ημερών από την αποστολή του παρόντος.