Εκθέσεις φωτογραφίας

PINK POWER

Ο Χώρος Τέχνης “Andie Art” θα ανοίξει τις πύλες του τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου στις 18:00 για μια ομαδική έκθεση με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού.

Η έκθεση έχει ως κυρίαρχο θέμα τη γυναικεία δύναμη, το ροζ χρώμα και την επιβίωση από τον καρκίνο.

Καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν τα έργα τους μέχρι τις 28 Οκτωβρίου. Ένα μέρος των εσόδων θα διατεθεί προς υποστήριξη του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Άλμα Ζωής”.

“Ό,τι είναι ροζ, έχει και δύναμη.” Σε αυτή την έκθεση, θα βρείτε έργα με αποχρώσεις του ροζ που συμβολίζουν τη δύναμη, καθώς και ροζ δημιουργίες που εκφράζουν τη γυναικεία δύναμη, συναισθήματα ένωσης, αγάπης, ελπίδας, φόβου και επιτυχίας.

Αυτές οι δημιουργίες αφιερώνονται στον ανισότιμο αγώνα που δίνουν οι γυναίκες με την ασθένεια, το κουράγιο που επιδεικνύουν και την ομορφιά τους, είτε έχουν στήθος είτε όχι. Αυτές οι γυναίκες αποτελούν από μόνες τους έργα τέχνης και αποτελούν πηγή έμπνευσης.

  • Χώρος: Andie Art, Φαραντάτων 17, 11527 Αθήνα | τηλ.: 211 416 6448
  • Διάρκεια: 23-28/10/23

Photonet Newsletter
Kάθε Τρίτη & Πέμπτη όλα τα φωτογραφικά νέα δωρεάν!

   Aρθρογράφος

Ρούλα Χαρίτου

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Εργάζεται από το 2008 στη Nexus Publications, στον τομέα της Διαφήμισης και των Δημοσίων Σχέσεων. H επικοινωνία για εκείνη είναι τρόπος ζωής και γι' αυτό και ασχολείται επαγγελματικά με αυτήν. Αγαπάει επίσης το χορό και τη μουσική.

Θέλετε να σας ενημερώνουμε προσωπικά;