Εκθέσεις φωτογραφίας Νέα

F14-ΚΟΙΝΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ: 48 ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠ’ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

48 εικόνες από διάφορα μέρη της Ελλάδας που δεν βλέπουμε σε τουριστικούς οδηγούς και αφιερώματα.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στις γιορτινές ημέρες της αγοράς το F14-ΚΟΙΝΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ παρουσιάζει την έκθεση φωτογραφίας “48 εικόνες απ’την Ελλάδα” στο γυάλινο περίπτερο του Δήμου Θεσσαλονίκης μπροστά από το Ολύμπιον. Έναρξη: Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015. Χορηγήθηκε και υποστηρίζεται από τον ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ.

Βασίλης Bαρσακέλης

Βασίλης Bαρσακέλης

Ο Φώτης Παλαιολόγος, Καλλιτεχνικός Διευθυντής f14, μιλώντας για τις εικόνες της σχολιάζει:

“Σαρανταοκτώ εικόνες από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Μέρη που δεν είναι συνήθως αναγνωρίσιμα. Δεν τα βλέπουμε στους τουριστικούς οδηγούς και στα αφιερώματα. Μέρη όπου είναι τελείως διαφορετική η εικόνα τους τις αποκαλούμενες “εργάσιμες ώρες”. Πλήθος κόσμου συρρέει για τα καθημερινά ή γιορτινά του ψώνια. Μακριά από την λάμψη των σύγχρονων εμπορικών κέντρων. Μία συνήθεια και ανάγκη από αρχαιοτάτων χρόνων. Η επίσκεψη στην αγορά. Μας δείχνει το ρόλο που έχει μέσα στη σύγχρονη κοινωνία. Και σ’ αυτό τον ρόλο πρωταγωνιστές είμαστε όλοι εμείς. Με τις καθημερινές, πεζές μας ανάγκες. Οι καθημερινοί άνθρωποι.”

Στέλιος Φιλίππου

Στέλιος Φιλίππου

Συμμετέχουν: Βασιλική Βαρσακέλη, Βασίλης Βαρσακέλης, Νίκος Γιουβανούλης, Τάσος Ηλιάδης, Μαρία Καραδουλαμά, Γιώργος Καρακατσάνης, Γιώργος Κατσιαβός, Κατερίνα Μαρνέλλου, Ελένη Μαυροπούλου, Βασίλης Νόστης, Φώτης Παλαιολόγος, Αναστασία Παλαιολόγου, Αλέξανδρος Παρασκευαΐδης, Κώστας Παρασκευαΐδης, Νίκος Πετρίδης, Τάσος Σούπαρης, Αγάπη Φαρφάρα, Στέλιος Φιλίππου, Ράνια Χατζηελανίδου (φωτό στην κορυφή της σελίδας).

To περίπτερο που φιλοξένησε την έκθεση το 2014.

To περίπτερο που φιλοξένησε την έκθεση το 2014.