Εκθέσεις φωτογραφίας

“ΓΗ ΚΑΙ ΝΕΡΟ” ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ!

Νέα έκθεση φωτογραφίας της Φωτογραφικής Λέσχης της πόλης!

Η Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Λεβαδέων «ΤΡΟΦΩΝΙΑ 2022», πραγματοποιεί έκθεση φωτογραφίας των μελών της, με το παραπάνω θέμα.

Η έκθεση θα αναρτηθεί στο ισόγειο του Νερόμυλου, στις Πηγές Κρύας στην Λιβαδειά, από τις 27 Σεπτεμβρίου 2022 έως τις 4 Οκτωβρίου 2022. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 19.30 μ.μ. Ώρες λειτουργίας: 19.00 μ.μ. 21.30 μ.μ.

Συμμετέχουν

Αλεξίου Στέλλα, Αλογοσκούφης Χρήστος, Ανάγνος Στάθης, Αναγνώστου Λουκάς, Αναστασίου Ελένη, Αντωνοπούλου Γεωργία, Βελαώρας, Παναγιώτης, Βλαχοπούλου Αναστασία, Βόγγλη Δήμητρα, Βόγγλη Μαρία, Δοβλέτογλου Κατερίνα, Καραδήμα Γιάννα, Καραδήμα Γιώτα, Κόντος Αντώνης, Κώτσου Γεωργία, Λεμονής Γιάννης, Μαντζιώκα Νέλλυ, Μαρτίκα Αθηνά, Νιάχα, Ιωάννα, Παπανικολάου Ξένια, Παππά Χαρά, Στάμου Μαρία, Ταραμπέκου, Μαριλένα, Τσάκαλος Θάνος, Ψαράκη Αναστασία.

 


Aρθρογράφος

Μαίρη Μελετζή

Απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Αγαπά την φωτογραφία, αφού από όλα τα μέσα έκφρασης, είναι το μόνο που ακινητοποιεί μια συγκεκριμένη στιγμή στο χρόνο. Η φωτογραφία είναι βασικό μέσο έκφρασής της και η έρευνα την συναρπάζει. Επιπλέον, ασχολείται με τον αθλητισμό.