Νέα Νέα μοντέλα

KNOG QUDOS ACTION LIGHT

Διάθεση από την Drakos Digital, στα πλαίσια της νέας συνεργασίας της με την Knog!

Ένα πρωτοποριακό προϊόν το οποίο έρχεται να λύσει τα χέρια σε όσους ασχολούνται με την παραγωγή βίντεο, είτε σε επαγγελματικό είτε σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Προσφέροντας άνευ προηγουμένου ελευθερία σε ανθρώπους οι οποίοι αναζητούν νυκτερινή δράση, το Qudos Action ταιριάζει πανεύκολα με τις GoPro 2, Hero3, 3+ and 4, καθώς και την action κάμερα της Sony ή οποιαδήποτε άλλη action κάμερα με τους αντίστοιχους αντάπτορες! Τα Qudos Action Lights προσφέρουν 400 lumens φωτός με τρία ενσωματωμένα LED από την Cree, και ζυγίζουν μόλις 150 γραμμάρια. Τα Qudos Action Lights έχουν διάφορες ρυθμίσεις, οι οποίες επιτρέπουν την ρύθμιση της φωτεινότητας και της ταχύτητας του φωτός επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν πλήρη έλεγχο της λήψης τους σε οποιαδήποτε σκηνή ή μέρος – είτε πρόκειται για βαθιά μέσα στο νερό, ψηλά στον ουρανό η οπουδήποτε ενδιάμεσα.

QUDOS ACTION PACK

Χαρακτηριστικά

  • Απόδοση: 70 –  400 lumens
  • Διαστάσεις: 31 x 70 x 40
  • Βάρος: 150γρ.
  • Υλικά κατασκευής: Χυτό + CNC επεξεργασμένο αλουμίνιο, ψήκτρες και οπτικής ποιότητας φακό
  • Μπαταρία: Λιθίου Polymer επαναφορτιζόμενη με USB
  • Αδιάβροχη Ικανότητα: To qudos action είναι τεσταρισμένο με IP68 και αδιάβροχο στα 40m.
  • Συμβατότητα: Ιδανικό για χρήση με GoPro Hero 2, 3, 3+, 4 και άλλες κάμερες δράσης με τον αντίστοιχο αντάπτορα.

Το προϊόν διατίθεται από την Drakos Digital, στα πλαίσια της νέας συνεργασίας την με την Knog που είναι μία πρωτοπόρος και μοναδική εταιρεία κατασκευής συστημάτων φωτισμού και αξεσουάρ ποδηλάτων. Η βάση της είναι στην Αυστραλία, απ’ όπου διανέμει τα προϊόντα της σε 46 χώρες παγκοσμίως. H Drakos Digital θα είναι υπεύθυνη για την διανομή των συστημάτων φωτισμού της εταιρείας για κάμερες αλλά και για smartphones.