Νέα μοντέλα

MANFROTTO ELEMENT TRAVELLER SMALL

Ιδανικό για μηχανές CSC, μπορεί να σηκώσει βάρη έως 4kg.

H νέα ολοκληρωμένη σειρά τριπόδων και μονοπόδων Manfrotto Εlement φιλοδοξεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε ερασιτέχνη αλλά και επαγγελματία φωτογράφου που ψάχνει ένα ελαφρύ και σταθερό τρίποδο! Ανάμεσα στα μοντέλα της, το Element Traveller Small προτείνεται για τους ενθουσιώδεις δημιουργούς που αναζητούν ένα τρίποδο ταξιδίου το οποίο θα είναι αξιόπιστο, ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά. 

Πρόκειται για ένα οικονομικά προσιτό, συμπαγές και στιβαρό τρίποδο από κράμα αλουμινίου. Προεκτείνεται σε μέγιστο ύψος 134cm, όταν κλείνει το ύψος του είναι μόλις 32cm και χωράει πανεύκολα στις περισσότερες τσάντες.  Η κεντρική κολώνα ανεβαίνει μέσω ενός τηλεσκοπικού μηχανισμού σε ανώτατο ύψος 134cm. Τα πόδια του επεκτείνονται ανεξάρτητα μεταξύ τους και έχουν στοπ για άνοιγμα σε τρεις γωνίες, ώστε να μπορούν να πατήσουν ευέλικτα σε σχεδόν κάθε επιφάνεια. Ο περιστροφικός μηχανισμός κλειδώματος επιτρέπει στο φωτογράφο να στηθεί στην κατάλληλη θέση με ομαλές και γρήγορες κινήσεις.

Δεδομένου του ότι σε ένα τρίποδο ταξιδίου, το μικρό βάρος είναι απαραίτητο, ο φωτογράφος μπορεί να προσθέσει επιπρόσθετο βαρίδιο στο άγκιστρο με ελατήριο, που βρίσκεται στο κάτω μέρος της κολώνας, για επιπλέον σταθερότητα, όταν αυτή είναι αναγκαία.

Το Manfrotto Element Small είναι ιδανικό για μηχανές CSC ενώ μπορεί να σηκώσει βάρη έως 4kg. Η σφαιρική κεφαλή αλουμινίου είναι κατασκευασμένη έτσι ώστε να προσφέρει την πλέον ομαλή κίνηση κατά το καδράρισμα της λήψης και κλειδώνει ακριβώς εκεί που χρειάζεστε. Εάν κάνετε φωτογραφία τοπίου, θα εκτιμήσετε το ξεχωριστό κλείδωμα στην πανοραμική κίνηση, με το οποίο μπορείτε να τραβήξετε συναρπαστικές πανοραμικής λήψεις με ευκολία και ακρίβεια χάρη στο στην κλίμακα των 360°. Στην σφαιρική κεφαλή προσαρμόζεται πλακέτα ταχείας απελευθέρωσης τύπου Arca με βίδα μηχανής σπειρώματος 1/4″-20, η οποία εξασφαλίζει την εξισορρόπηση της μηχανής όταν χρησιμοποιείτε φακούς zoom.

Διατίθεται σε τέσσερα χρώματα (μαύρο, κόκκινο, μπλε και γκρι) και παρέχεται με αφρώδη τσάντα για εύκολη αποθήκευση και μεταφορά.