Νέα Νέα μοντέλα

ΝΕΟΣ ΦΑΚΟΣ OLYMPUS M.ZUIKO DIGITAL ED 300mm 1:4.0 IS PRO

Διαθέτει τη μικρότερη απόσταση εστίασης για telemacro στην κατηγορία του!

Η Olympus επεκτείνει την επαγγελματική σειρά M.ZUIKO PRO με το μικρότερο τηλεφακό του κόσμου! Οι επαγγελματίες φωτογράφοι που προτιμούν τη φορητότητα και την αμεσότητα μίας μηχανής Micro Four Thirds, θα μπορούν σύντομα να αποκτήσουν νέες επιλογές στη λήψη, με την κυκλοφορία, αυτή την άνοιξη, του πρώτου επαγγελματικού τηλεφακού 300mm για MFT της Olympus.

Ο φακός διαθέτει πιο ισχυρό σύστημα σταθεροποίησης έξι βημάτων (σε συνδυασμό με τα μοντέλα μηχανών της Olympus) και έχει τη μικρότερη απόσταση εστίασης για telemacro στην κατηγορία: μόλις 1,4m από το θέμα στη μηχανή. Οι πλήρεις δυνατότητες του γίνονται αισθητές σε συνδυασμό με μοντέλα όπως η OM-D E-M1 και η E-M5 Mark II. Πετυχαίνει autofocus σε λιγότερο από 300ms και το κορυφαίο σύστημα σταθεροποίησής του συνεργάζεται αρμονικά με το σύστημα 5-axis OM-D. Το αθόρυβο κλείστρο συνδυάζεται με τα αθόρυβα μοτέρ των OM-D για events που είναι απαραίτητη η πλήρης ησυχία, ενώ η dust- freeze και splashproof κατασκευή του, τον κάνει ιδανικό για outdoor sports. Ο M.ZUIKO DIGITAL ED 300mm 1:4.0 IS PRO θα είναι διαθέσιμος το Μάρτιο του 2016, στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 2699€.

OLYMPUS M.ZUIKO DIGITAL ED 300mm 1:4.0 IS PRO

OLYMPUS M.ZUIKO DIGITAL ED 300mm 1:4.0 IS PRO

Μικρό βάρος σημαίνει άμεση πρόσβαση
Με την κυκλοφορία του M.ZUIKO DIGITAL ED 300mm 1:4.0 IS PRO, οι φακοί για MFT καλύπτουν πλέον όλα τα εστιακά μήκη από 14mm μέχρι 600mm. Μία σύντομη σύγκριση με τους αντίστοιχους φακούς για SLR αναδεικνύει γιατί είναι εξαιρετικά δελεαστική πρόταση ο νέος φακός. Στα 1270gr. o M.ZUIKO πετυχαίνει το καλύτερο αποτέλεσμα σε μόλις το ένα τέταρτο του βάρους ενός φακού SLR. Με μόλις 277mm μήκος, βρίσκεται σε τεράστιο πλεονέκτημα σε σχέση με τους αντίστοιχους φακούς.

OLYMPUS M.ZUIKO DIGITAL ED 300mm 1:4.0 IS PRO+OM-D E-M1 BODY

Ο φακός προσαρμοσμένος σε ένα σώμα Olympus OM-D E-M1.

Καινοτομίες και ευελιξία
Ο M.ZUIKO DIGITAL ED 300mm 1:4.0 IS PRO διαθέτει λειτουργίες που τον καθιστούν τον πιο ευέλικτο και ευκολότερο στη χρήση τηλεφακό της αγοράς σύμφωνα με την εταιρία. Ο συμπλέκτης εστίασης επιτρέπει στο φωτογράφο να περνά με μία κίνηση από τα pre-defined focus settings στο ταχύτατο και ακριβέστατο AF του ίδιου του φακού. Στο πάνω μέρος του φακού υπάρχουν 3 διακόπτες που μπορεί κανείς να τους χειρίζεται, χωρίς να χάσει το σκόπευτρο από τα μάτια του, με ένα μόνο δάχτυλο. Στα αριστερά, ο διακόπτης L-Fn μπορεί να εξατομικευτεί για να ενεργοποιεί μία από τις 27 λειτουργίες του φακού. Ο διακόπτης On/Off του συστήματος σταθεροποίησης είναι απαραίτητος για την περίπτωση χρήσης τριπόδου. Άλλος διακόπτης ρυθμίζει την περιοχή εστίασης ενώ οι δυνατότητες short-shot του φακού είναι εκπληκτικές αφού φτάνει τη μεγέθυνση 0.48x, σε μόλις 1.4 μέτρα μεταξύ θέματος και μηχανής.

OLYMPUS M.ZUIKO DIGITAL ED 300mm 1:4.0 IS PRO

Η αναλογία φακού – σώματος.

Κατασκευή & επέκταση εγγύησης
Η ποιότητα κατασκευής εγγυάται επιτυχείς δοκιμασίες μέσα από αμμοθύελλες, καταρρακτώδεις βροχές και άλλες ακραίες συνθήκες. Ο φακός είναι ιδανικός για αθλητικά δρώμενα, άγρια φύση και άλλες δραστηριότητες που απαιτούν κινητικότητα και προσφέρουν κακές θέσεις λήψης όπως εκθέσεις μόδας, θέατρο κ.λπ.
Κάθε φακός Olympus και κάθε μηχανή έρχεται με μία επέκταση εγγύησης επιπλέον έξι μηνών όταν δηλώνετε το προϊόν στην online πλατφόρμα MyOlympus.

Αξεσουάρ
• Ο τηλεμετατροπέας 1.4x. Μόλις 15mm, για μεγαλύτερη μεγέθυνση.
• Θήκη τύπου Duffel. Για προστασία και ομορφιά.
• Φίλτρο προστασίας με ZERO coating technology. Η τεχνολογία της Olympus που αποτρέπει αντανακλάσεις και διαθλάσεις.