Νέα Νέα μοντέλα

NEA SAMSUNG GALAXY S7 & S7 EDGE

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προπαραγγείλουν τα νέα smartphones σε όλα τα καταστήματα του επίσημου δικτύου συνεργατών της Samsung!

Το Samsung Galaxy S7 και το Galaxy S7 edge ανακοίνωσε η Samsung ως τις νεότερες προσθήκες στη σειρά των Galaxy προϊόντων. Στην Ελλάδα, τα νέα smartphones είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία έως και τις 10 Μαρτίου 2016.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προπαραγγείλουν τα νέα smartphones σε όλα τα καταστήματα του επίσημου δικτύου συνεργατών της Samsung, αλλά και ηλεκτρονικά μέσα από τα επίσημα sites των συνεργατών. Επιπλέον, όσοι προχωρήσουν σε προ-παραγγελία στο διάστημα 22/2 – 5/3, θα παραλάβουν το ολοκαίνουργιο smartphone τους στο σπίτι από τις 8 έως και τις 10 Μαρτίου, ενώ όσοι επιλέξουν να παραλάβουν τη συσκευή από το κατάστημα, η παραλαβή θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Μαρτίου. Επίσης όλοι όσοι προπαραγγείλουν τη συσκευή, θα λάβουν το Samsung Gear VR για να μπορούν να απολαύσουν το 360º videos και να ταξιδέψουν στον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας. Αρκεί μόνο να επισκεφθούν την σελίδα www.samsung.gr/S7-VR, να δηλώσουν τα στοιχεία τους και το Gear VR θα τους αποσταλεί στην διεύθυνση που επιθυμούν.

Προηγμένη κάμερα: Υψηλή ποιότητα φωτογραφιών ανεξάρτητα της ώρας και της τοποθεσίας
Τα Galaxy S7 και Galaxy S7 edge διαθέτουν την πρώτη Dual Pixel κάμερα σε smartphone, για ακόμα πιο φωτεινές και ευκρινείς φωτογραφίες ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό. Χάρη στην Dual Pixel τεχνολογία, τους πιο φωτεινούς φακούς με πιο ευρύ διάφραγμα και με μεγαλύτερο pixel, η κάμερα έχει πιο γρήγορη ταχύτητα κλείστρου και πιο ακριβές autofocus, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η νέα λειτουργία της κάμερας, Motion Panorama, φέρνει την κίνηση σε παραδοσιακές πανοραμικές φωτογραφίες, προσφέροντας στον χρήστη μία εντελώς καθηλωτική οπτική εμπειρία.

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7

Κομψός σχεδιασμός και λειτουργικότητα
Το 5,1 ιντσών Galaxy S7 και το 5,5 ιντσών Galaxy S7 edge είναι κατασκευασμένα με 3D γυαλί και μέταλλο – συνδυασμένα σε έναν κομψό και ανθεκτικό σχεδιασμό με εργονομικές καμπύλες για άνετο κράτημα. Από την εργασία έως και την ψυχαγωγία, η νέα Always-On οθόνη της συσκευής προσφέρει στους χρήστες μία απλοποιημένη εμπειρία, χωρίς να χρειάζεται καν να αγγίξουν την οθόνη, ώστε να μην ανησυχούν πλέον, μήπως χάσουν μία κλήση ή μία σημαντική ειδοποίηση.
Χωρίς συμβιβασμούς στον σχεδιασμό, τα Galaxy S7 και Galaxy S7 edge είναι ανθεκτικά στο νερό και στην σκόνη με IP68. Η εξελιγμένη εμπειρία χρήστη του Galaxy S7 edge, “edge UX”, προσφέρει άνεση και αυξημένη απόδοση, δημιουργώντας εύκολα shortcuts για τις αγαπημένες λειτουργίες του χρήστη, όπως το email, η λειτουργία selfie, η λειτουργία πανόραμα ή άλλες εφαρμογές τρίτων.

Samsung Galaxy S7 edge

Samsung Galaxy S7 edge

Ενισχυμένες επιδόσεις: Από τη φόρτιση στο gaming
Tα Galaxy S7 και Galaxy S7 edge διαθέτουν τεχνολογία γρήγορης ενσύρματης και ασύρματης φόρτισης. Επίσης η υβριδική υποδοχή της SIM κάρτας επιτρέπει στους χρήστες να τοποθετήσουν microSD card έως και 200GB για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο και σε επιλεγμένες χώρες η υποδοχή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διπλή κάρτα SIM.
Επιπλέον, η Samsung προχώρησε σε σημαντικές αναβαθμίσεις του hardware και του λογισμικού για να βελτιστοποιήσει την απόδοση στο gaming του Galaxy S7 και του Galaxy S7 edge. Ο δυνατός επεξεργαστής και η μεγαλύτερη διαθεσιμότητα μπαταρίας διασφαλίζουν περισσότερο χρόνο για παιχνίδι και το εσωτερικό σύστημα ψύξης προφυλάσσει τη συσκευή από υπερθέρμανση. Μία νέα λειτουργία για gamers, η “Game Launcher”, επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται την κατανάλωση της μπαταρίας και να ελαχιστοποιούν τις ειδοποιήσεις. Επιπροσθέτω,ς οι χρήστες μπορούν να καταγράφουν την gaming εμπειρία τους ή να μοιράζονται την οθόνη τους για να παίξουν με άλλους. Σε συνδυασμό με το Vulkan API τα Galaxy S7 και Galaxy S7 edge δίνουν στους χρήστες τη δυνατότητα να παίξουν παιχνίδια με υψηλού επιπέδου γραφιστικά με την μικρότερη κατανάλωση μπαταρίας.