Νέα Νέα μοντέλα

ΝΕΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΙ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ EPSON

Για τη δημιουργία αποτελεσμάτων με ακρίβεια και μεγάλη διάρκεια.

Η Epson παρουσιάζει τέσσερις νέους επαγγελματικούς φωτογραφικούς εκτυπωτές της σειράς SC-P για την αγορά έργων τέχνης και την αγορά ελέγχου τυπογραφικών δοκιμίων. Με δυνατότητα αναπαραγωγής μεγάλου φάσματος χρωμάτων, τα μοντέλα συνοδεύονται από ένα σετ μελανιών οκτώ ή δέκα χρωμάτων και έχουν μια κεφαλή εκτύπωσης Epson TFP PrecisionCore για τη δημιουργία αποτελεσμάτων επαγγελματικής ποιότητας, με ακρίβεια και μεγάλη διάρκεια.

Η προηγμένη σχεδίασή τους συνδυάζεται με μια σειρά εύχρηστων χαρακτηριστικών, ώστε οι χρήστες να έχουν στη διάθεσή τους το απόλυτο εργαλείο για όλες τις ανάγκες εκτύπωσης και ελέγχου τυπογραφικών δοκιμίων.

Ιδανικά για τη δημιουργία επαγγελματικών φωτογραφιών και έργων τέχνης, τα μοντέλα των οκτώ και των δέκα χρωμάτων (SC-P9000, SC-P7000, SC-P8000 και SC-P6000) μπορούν να παράγουν εντυπωσιακές φωτογραφίες και εκτυπώσεις. Τα χρώματα θα είναι έντονα και ζωντανά, οι μαύρες αποχρώσεις βαθιές και πλούσιες, ενώ οι άσπρες θα παραμένουν ευκρινείς και καθαρές χάρη στην προηγμένη ασπρόμαυρη λειτουργία (ABW) των εκτυπωτών.

Ο Δημήτρης Μπότσιος, Service Manager και Ειδικός Κάθετων Προϊόντων, Epson Ελλάδος, δήλωσε: «Η ανώτερη τεχνολογία και τεχνογνωσία μας μας βοηθάει πάντα να κατασκευάζουμε εκτυπωτές που ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών μας. Η νέα αυτή σειρά δεν αποτελεί εξαίρεση και με τη σχεδίαση PrecisionCore, οι πελάτες μπορούν να είναι βέβαιοι ότι θα απολαμβάνουν φανταστική ποιότητα, ακρίβεια και σταθερότητα στο χρόνο.»

Συμβατοί με το σετ μελανιών pigment οκτώ χρωμάτων UltraChrome HD, οι SC-P8000 και SC-P6000 έχουν πολύ καλή βραχυπρόθεσμη σταθερότητα, μεγάλη γκάμα χρωμάτων και έχουν δυνατότητα ουδέτερης ασπρόμαυρης αναπαραγωγής ή αποχρώσεων του μαύρου και του άσπρου. Ιδανικοί για τη δημιουργία επαγγελματικών εκτυπώσεων και έργων τέχνης, είναι ιδιαίτερα κατάλληλοι για την αναπαραγωγή φυσικών χρωμάτων δέρματος σε ματ μέσα.

EPSON SC-P7000

EPSON SC-P7000

Επιπλέον, οι SC-P9000 (φωτό επάνω) και SC-P7000 παρέχουν το απόλυτο εργαλείο ελέγχου τυπογραφικών δοκιμίων. Βασιζόμενα στην αδιαμφισβήτητη φήμη της Epson στη συγκεκριμένη αγορά, και τα δύο μοντέλα εξασφαλίζουν εκτυπώσεις υψηλής ακρίβειας με χρώματα που παραμένουν σταθερά κατά τη διάρκεια του κύκλου εκτύπωσης. Χρησιμοποιώντας σετ μελανιών 10 χρωμάτων UltraChrome HDX, και τα δύο μοντέλα μπορούν να παράγουν ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων καλύπτοντας το 98% των χρωμάτων Pantone3 για αποτελέσματα υψηλής ακρίβειας. Υπάρχει επίσης η επιλογή της βιολετί μελάνης για την ακόμα μεγαλύτερη επέκταση της γκάμας χρωμάτων, στο 99% των χρωμάτων Pantone, καθιστώντας δυνατή την ακριβέστερη αναπαραγωγή χρωμάτων στην αγορά .

Για τη μεγαλύτερη διασφάλιση της σταθερότητας των χρωμάτων, όλα τα μοντέλα συνοδεύονται από το βοηθητικό πρόγραμμα Epson Colour Calibration που βοηθάει στην επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων χωρίς να χρειάζονται ακριβές προσθήκες. Επιπλέον, η προαιρετική συσκευή SpectroProofer ILS30 παρέχει μια επιπλέον μέθοδο αυτόματης διαχείρισης χρωμάτων και μπορεί να δώσει γρήγορες και ακριβείς μετρήσεις χρωμάτων.

Ιδανικά για μεγάλους κύκλους εκτύπωσης, όλα τα μοντέλα συνοδεύονται από φύσιγγες μεγάλης χωρητικότητας, ενώ η χαμηλή κατανάλωση ισχύος του εκτυπωτή μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση ενεργειακού κόστους. Επίσης, χάρη στην εξαιρετική ανθεκτικότητά τους στο φως, οι εκτυπώσεις θα συνεχίσουν να φαίνονται άψογες πολύ καιρό μετά τη δημιουργία τους. Οι εκτυπώσεις σε φωτογραφικό χαρτί Premium Glossy μπορεί, πραγματικά, να διαρκέσουν έως και 60 χρόνια .

Οι SC-P6000, SC-P7000, SC-P8000 και SC-P9000 θα είναι διαθέσιμοι για αγορά από την 1η Νοεμβρίου 2015.