Ενδιαφέρουν Νέα

ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Για ανθρώπους κάθε ηλικίας!

Για όγδοη χρονιά, η Ε΄ κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης  φιλοξενεί μαθήματα φωτογραφίας  στην αίθουσα  εικαστικών και εφαρμοσμένων τεχνών, στην Πέτρου Συνδίκα 24.

Τα μαθήματα απευθύνονται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν την τέχνη της φωτογραφίας. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν φωτογραφική μηχανή. To κόστος  είναι 30 ευρώ τον μήνα, τρεις ώρες την εβδομάδα.

Τα μαθήματα γίνονται σε δυο κύκλους: Οκτώβρη-Ιανουάριο και Φεβρουάριο – Μάιο.

  • ΕΝΑΡΞΗ :7 Οκτώβρη για τα τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων
  • ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Οκτώβρης- Ιανουάριος και Φεβρουάριος – Μάιος

Τμήμα αρχαρίων: Διδάσκονται οι βασικές τεχνικές γνώσεις, θεωρητικά και πρακτικά, για τη δημιουργία φωτογραφιών, και βασική αναφορά στα είδη της φωτογραφίας. Βασικά μαθήματα ψηφιακής  επεξεργασίας εικόνας.

Τμήμα προχωρημένων: Οι μαθητές χρειάζεται να έχουν τις βασικές φωτογραφικές γνώσεις. Εξειδίκευση σε είδη της φωτογραφίας (πορτραίτο, αστικό και φυσικό τοπίο, φωτογραφία ντοκουμέντο, φωτογραφία δρόμου), ιστορία της φωτογραφίας, φωτογράφοι, ψηφιακή επεξεργασία.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα χορηγηθεί στους συμμετέχοντες βεβαίωση παρακολούθησης.

Επιπλέον: Φωτογραφικές εξορμήσεις, ξεναγήσεις σε φωτογραφικές εκθέσεις και  οργάνωση έκθεσης των συμμετεχόντων μετά την λήξη των μαθημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες  Πρωί: 8 π. μ. – 2μ.μ, τηλ: 2310 853300, ώρες 8.30-14.00  Κιν.: 6934309031, 6977355218 – Eκπαιδεύτρια: Θαμνίδου Μαρία