Εκθέσεις φωτογραφίας Νέα

“STREET PHOTOGRAPHY” ΣΤΗΝ BLANK WALL GALLERY

Διάρκεια Έκθεσης: από 7 Ιανουαρίου μέχρι 20 Ιανουαρίου 2017

Η φωτογραφία δρόμου καταφέρνει πάντα να εκπλήσσει και να προσελκύει τόσο τους φωτογράφους όσο και τους θεατές. Είναι σα μία κρυφή ματιά στις ψυχές των ανθρώπων που κυκλοφορούν στην πόλη. Για πολλούς φωτογράφους έχει γίνει καθημερινή συνήθεια να περιφέρονται στην πόλη με μία μηχανή στο λαιμό ψάχνοντας για το πρόσωπο ή την κατάσταση που θα τους τραβήξει την προσοχή.

Τα πάντα γύρω μας έχουν τη δικιά τους ζωή και διηγούνται τη δική τους ιστορία, φτάνει κάποιος να αφιερώσει το χρόνο που χρειάζεται για να αναδείξει την ομορφιά της στιγμής. Πολλές φορές χωρίς την παρουσία του φωτογράφου και της φωτογραφικής μηχανής, σίγουρα αυτή η ομορφιά θα είχε χαθεί. Πολλά στοιχεία για τη ζωή σε κάθε πόλη αποκαλύπτονται μέσα από τις φωτογραφίες και την απεικόνιση στιγμών της καθημερινότητας. Κάποιες από αυτές είναι οικείες και κάποιες εντελώς ξένες προς εμάς. Αυτό είναι που κάνει όμως τόσο ενδιαφέρουσα τη φωτογραφία δρόμου.

Πενήντα τέτοιου είδους φωτογραφίες από διάφορα μέρη της γης, τραβηγμένες από είκοσι φωτογράφους, θα φιλοξενούνται στη Black Wall Gallery από τις 7 και μέχριτις 20 Ιανουαρίου παρουσιάζοντας μία ποικιλία καταστάσεων με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

  • Xώρος: Blank Wall Gallery, Φωκίωνος Νέγρη 55, Κυψέλη
  • Εγκαίνια έκθεσης: Σάββατο 7 Ιανουαρίου, 20:00
  • Διάρκεια Έκθεσης: Από 7 Ιανουαρίου μέχρι 20 Ιανουαρίου 2017 (Κυριακή-Δευτέρα κλειστά)
  • Είσοδος δωρεάν

Φωτό: Benita VanWinkle (ΗΠΑ)