Εκθέσεις φωτογραφίας

ΙΟΥΛΙΑ ΛΑΔΟΓΙΑΝΝΗ: “ΤOPOS”

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί από τις 11 έως τις 19 Οκτώβρη στην γκαλερί Match Point!

Εγκαίνια την Παρασκευή 13 Οκτώβρη, στις 20:00!

H ίδια η δημιουργός σημειώνει σχετικά: “μέσα από 9 θεματικές ενότητες με κοινό τόπο την εσωτερική αφήγηση μιας περιβαλλοντικής μετάλλαξης, επιλέγω τη δυσκολία και τη βραδύτητα της αναλογικής εποχής, όχι για να εντυπωσιάσω αλλά για να εκφραστώ σε μια εποχή όπου οι τέχνες προσαρμόζονται σε μια υψηλή ταχύτητα παραγωγής ιδεών και απεικονίσεων. Είναι ο δικός μου ζωντανός τρόπος έκφρασης που καθορίζει το αισθητικό αποτέλεσμα μιας ιδέας και αποδίδει τα δικά της χαρακτηριστικά στην τελική αναπαράσταση.”

Mini CV

Η Ιουλία Λαδογιάννη είναι εικαστική καλλιτέχνης με ειδίκευση στη φωτογραφική εικόνα, καθηγήτρια στον ΑΚΤΟ, επιμελήτρια εκθέσεων και μέλος της κολλεκτίβας BleachKollektiv όπου διοργανώνονται σεμινάρια και workshops για την αναλογική φωτογραφία και τις εναλλακτικές τεχνικές της.


Photonet Newsletter
Kάθε Τρίτη & Πέμπτη όλα τα φωτογραφικά νέα δωρεάν!

   Aρθρογράφος

Μαίρη Μελετζή

Απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Αγαπά την φωτογραφία, αφού από όλα τα μέσα έκφρασης, είναι το μόνο που ακινητοποιεί μια συγκεκριμένη στιγμή στο χρόνο. Η φωτογραφία είναι βασικό μέσο έκφρασής της και η έρευνα την συναρπάζει. Επιπλέον, ασχολείται με τον αθλητισμό.

Θέλετε να σας ενημερώνουμε προσωπικά;