Νέα Νέα μοντέλα

CANON: ΝΕΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ΛΕΪΖΕΡ ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑΣ

Οι δύο νέοι προβολείς προσφέρουν ευρεία γκάμα χρωμάτων και εξαιρετική χρωματική πιστότητα.

Η Canon ανακοίνωσε  ότι θα παρουσιάσει δύο νέους προβολείς λέιζερ με ανάλυση 1.920×1.200. Οι LX-MU800Z και LX-MU600Z εκμεταλλεύονται τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας προβολής με λέιζερ και παρέχουν εξαιρετική διάρκεια ζωής, φωτεινότητα και αναπαραγωγή χρωμάτων.

Η προβολή λέιζερ κερδίζει έδαφος στους τομείς ψηφιακής σήμανσης, λιανικής, εκπαίδευσης και προσέλκυσης επισκεπτών λόγω της μεγάλης διάρκειας ζωής του εξοπλισμού και της σταθερής φωτεινότητας. Ανταποκρινόμενοι σε αυτές τις απαιτήσεις της αγοράς, οι νέοι προβολείς λέιζερ της Canon έχουν σχεδιαστεί ώστε να προσφέρουν έως και 20.000 ώρες λειτουργίας. Καθώς τα νέα μοντέλα δεν χρησιμοποιούν φίλτρα, οι απαιτήσεις συντήρησης είναι ελάχιστες καθ’ όλη τη ζωή του προβολέα. Αυτό μειώνει επίσης το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας, παρέχοντας εξαιρετική σχέση τιμής/απόδοσης για πληθώρα εγκαταστάσεων.

Οι δύο νέοι προβολείς αποδίδουν μέγιστη φωτεινότητα 8.000 και 6.800 lumen και προσφέρουν ευρεία γκάμα χρωμάτων και εξαιρετική χρωματική πιστότητα χάρη σε έναν τροχό χρωμάτων τεσσάρων τομέων με νέα σχεδίαση και σε μια πηγή μπλε φωτός λέιζερ. Για την κάλυψη των αναγκών μιας μεγάλης ποικιλίας χώρων, οι προβολείς θα διαθέτουν επίσης ρυθμιζόμενη φωτεινότητα με μεταβολή της ισχύος της πηγής φωτός μεταξύ 20%-100% για το μοντέλο LX-MU800Z των 8.000 lumen και μεταξύ 35%-100% για το μοντέλο LX-MU600Z των 6.800 lumen. Και οι δύο προβολείς θα διαθέτουν τεχνολογία δυναμικού μαύρου η οποία, όταν ενεργοποιείται, προσαρμόζει αυτόματα την αντίθεση σε πραγματικό χρόνο και αυξάνει τον λόγο αντίθεσης από 1.050:1 σε 10.500:1 για την απόδοση των σκοτεινών σκηνών με μεγαλύτερη ένταση.

Οι νέοι προβολείς θα προσφέρουν ευέλικτες επιλογές στους εγκαταστάτες και τους παρόχους ολοκληρωμένων λύσεων, χάρη σε μια ποικιλία δυνατοτήτων εγκατάστασης:

  • Η δυνατότητα ρύθμισης της γεωμετρίας και ψηφιακής προσαρμογής της τραπεζοειδούς παραμόρφωσης σε 4 σημεία (V: ±40%, H: ±60%) σημαίνει ότι οι εικόνες μπορούν να προβάλλονται σε διάφορες επίπεδες ή καμπύλες επιφάνειες και να προσαρμόζονται εύκολα για τη βελτιστοποίηση της ποιότητας απεικόνισης
  • Η δυνατότητα εγκατάστασης σε εύρος 360 μοιρών επιτρέπει προβολή με κατακόρυφο προσανατολισμό, σε συνδυασμό με συμβατό σύστημα στήριξης
  • Η συμβατότητα με HDBaseT και 3G-SDI υποστηρίζει τη μετάδοση υλικού υψηλής ευκρίνειας σε μεγάλες αποστάσεις και παρέχει στους εγκαταστάτες περισσότερες επιλογές τοποθέτησης

Η Canon θα διαθέσει εμπορικά τους προβολείς LX-MU800Z και LX-MU600Z το δεύτερο εξάμηνο του 2016.  Αυτές οι προσθήκες στη σειρά των προβολέων της Canon θα καλύψουν τις πολυποίκιλες ανάγκες της αγοράς AV.