Νέα Νέα μοντέλα

CANON POWERSHOT G5 X & G9 X

Και οι δύο μηχανές προσφέρουν ανάλυση 20.2MP και κλίμακα ευαισθησιών ISO 125-12800.

Εκτός από την EOS M10, η Canon ανακοίνωσε δύο νέα μοντέλα που εντάσσονται στη σειρά G και ενσωματώνουν αισθητήρα CMOS 1″. Πρόκειται για την PowerShot G5 X, που τοποθετείται πάνω από την PowerShot G7 X, και απευθύνεται σε απαιτητικούς, ενθουσιώδεις χρήστες που επιθυμούν να έχουν τον έλεγχο και την ποιότητα εικόνας που πλησιάζει εκείνη των DSLR, καθώς επίσης και για την PowerShot G9 X, ένα οικονομικό μοντέλο, ιδανικό για εκείνους που αναζητούν μια μηχανή που θα δίνει πολύ καλή ποιότητα εικόνας σε καθημερινά στιγμιότυπα, η οποία παραμένει μικρή και εύχρηστη.

Και οι δύο μηχανές προσφέρουν ανάλυση 20.2MP και κλίμακα ευαισθησιών ISO 125-12800. Ενσωματώνουν τον επεξεργαστή Digic 6 και είναι σε θέση να κάνουν λήψη βίντεο full HD σε 24p/30p/60p σε φορμά MP4. Χάρη στο Wi-Fi και το NFC, τόσο οι φωτογραφίες, όσο και τα βίντεο μεταφέρονται πολύ εύκολα σε smartphones, tablets ή στην ειδική βάση Connect Station CS100.

 CANON POWERSHOT G5 X back

Η PowerShot G5 X διαθέτει ηλεκτρονικό σκόπευτρο OLED υψηλής ανάλυσης (2.36εκατ. κουκίδες) και φακό με οπτικό zoom 4.2x (αντιστοιχεί σε 24-100mm) με μέγιστη φωτεινότητα f/1.8-2.8. Το διάφραγμα του φακού αποτελείται από 9 λεπίδες για καλή απόδοση στις εκτός εστίασης περιοχές. Το σύστημα Intelligent Image Stabilization εξασφαλίζει εικόνες χωρίς κούνημα. Επιπρόσθετα, η αρθρωτή οθόνης αφής των 3″, με ανάλυση 1.04εκατ. κουκίδες, βοηθάει σημαντικά στη λήψη από δύσκολες γωνίες. Η PowerShot G5 X διαθέτει ενσωματωμένο φλας και θερμό πέδιλο για κάποιο από τα εξωτερικά φλας EX της εταιρίας.

 CANON POWERSHOT G9 X

Από την άλλη, η PowerShot G9 X είναι μια λεπτή και ελαφριά μηχανή με οπτικό zoom 3x (αντιστοιχεί σε 28-84mm), φωτεινότητα f/2-4.9. Ενσωματώνει τεχνολογία Intelligent Stabilization και διαθέτει οθόνη αφής 3″. Το δαχτυλίδι που υπάρχει πάνω στο φακό της PowerShot G9 X μπορεί να συνδεθεί με τον έλεγχο διάφορων λειτουργιών, όπως η χειροκίνητη εστίαση. Ικανή να απαθανατίσει με επιτυχία ακόμα και τα πιο γρήγορα στιγμιότυπα, η νέα μηχανή της Canon προσφέρει μέγιστο ρυθμό λήψης 6fps και θα διατίθεται σε μαύρο ή ασημί-γκρι χρώμα με δερμάτινες επενδύσεις σε κάποια σημεία. Και οι δύο μηχανές υποστηρίζουν λήψη raw αρχείων, ενσωματώνουν φίλτρο ουδέτερης πυκνότητας και διαθέτουν πλήθος προγραμμάτων, από πλήρως αυτοματοποιημένα μέχρι χειροκίνητο.

CANON POWERSHOT G9 X back