Νέα Νέα μοντέλα

CANON POWERSHOT G7 X MARK II

Yπόσχεται υψηλές φωτογραφικές επιδόσεις μέσα από ένα σώμα μικρών διαστάσεων.

Συνεχίζοντας την πορεία της PowerShot G7 X, η G7 X Mark II είναι η πρώτη μηχανή που διαθέτει τον νέο επεξεργαστή DIGIC 7 της Canon. Σε συνδυασμό με έναν αισθητήρα CMOS τύπου 1,0 και ανάλυσης 20,1 Megapixel και ενός φακού με οπτικό ζουμ 4,2x, η μηχανή είναι κατάλληλη για την καταγραφή φωτογραφιών και βίντεο που πραγματικά αξίζει να μοιράζεστε, να εκτυπώνετε και να προβάλλετε, χωρίς να χρειάζονται φίλτρα ή εκτεταμένη επεξεργασία.

Η PowerShot G7 X Mark II υπόσχεται υψηλές φωτογραφικές επιδόσεις μέσα από ένα σώμα μικρών διαστάσεων. Η εργονομική της σχεδίαση ακολουθεί τη γενική αισθητική της σειράς PowerShot G, ενώ προσφέρει εύχρηστο χειρισμό και άμεση πρόσβαση στους μηχανισμούς που χρειάζεστε περισσότερο. Χάρη στα οπτικά ακριβείας της Canon, τη μεγάλη ταχύτητα, τον πλήρως χειροκίνητο έλεγχο και την προηγμένη συνδεσιμότητα, η PowerShot G7 X Mark II είναι μια εξαιρετική μηχανή για όλους όσους θέλουν να παίρνουν τον έλεγχο και να φωτογραφίζουν με τον τρόπο που αυτοί επιθυμούν.

Canon PowerShot G7 X Mark II

Ο επεξεργαστής νέας γενιάς Canon DIGIC 7 παρέχει σημαντικά αυξημένη ισχύ επεξεργασίας, επιτρέποντας αυτόματη εστίαση εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας και συνεχή λήψη 8 fps σε μορφή RAW, μειώνοντας τον θόρυβο και συμβάλλοντας στη σύλληψη ακόμη και των πιο φευγαλέων στιγμών. Για σίγουρη και άμεση απόκριση κατά τη λήψη, οι βελτιωμένοι αλγόριθμοι εντοπισμού θέματος διασφαλίζουν ότι η μηχανή κλειδώνει στα θέματα ακόμη κι όταν ο κορεσμός και η αντίθεση βρίσκονται σε χαμηλό επίπεδο. Η λειτουργία Auto Lighting Optimizer (Αυτόματη βελτιστοποίηση φωτισμού), παρόμοια με αυτήν της EOS, επίσης βελτιώνει την αντίθεση εφαρμόζοντας διόρθωση με φυσικά αποτελέσματα και διατηρώντας την ισορροπία μεταξύ φωτεινών και σκοτεινών τόνων.

Είτε φωτογραφίζετε τοπία με την ανατολή είτε μια πόλη το σούρουπο, η μηχανή παρέχει βελτιωμένη απόδοση σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού. Ο συνδυασμός του φωτεινού φακού f/1.8-2.8, του αισθητήρα CMOS τύπου 1,0 και των δυνατοτήτων απεικόνισης του επεξεργαστή DIGIC 7 παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία λήψης σε δύσκολες συνθήκες, ακόμη και με πλήρες ζουμ.

Canon PowerShot G7 X Mark II Canon PowerShot G7 X Mark II

Όταν φωτογραφίζετε εν κινήσει, χωρίς χρόνο να παραμείνετε ακίνητοι, ο βελτιωμένος Σταθεροποιητής εικόνας με τεχνολογία Dual Sensing IS μειώνει σημαντικά την αστάθεια της μηχανής και συμβάλλει στην αντιστάθμιση των κινήσεων των χεριών και του σώματος, προσφέροντας ευκρινείς λήψεις όταν κρατάτε τη μηχανή στο χέρι.

Πάρτε τον απόλυτο έλεγχο και δημιουργήστε

Ο προγραμματιζόμενος Δακτύλιος ελέγχου φακού της PowerShot G7 X Mark II σάς παρέχει πρόσβαση στις σημαντικότερες ρυθμίσεις με εναλλαγή μεταξύ δύο τρόπων λειτουργίας: βηματικός, ο οποίος είναι ιδανικός για ρυθμίσεις που αλλάζουν κλιμακωτά (όπως το διάφραγμα, η ταχύτητα κλείστρου και η ευαισθησία ISO), και γραμμικός για ρυθμίσεις με συνεχή αλλαγή, όπως η εστίαση. Για εστίαση με ακρίβεια, η λειτουργία Τονισμού περιγραμμάτων MF αναδεικνύει αμέσως τα στοιχεία που είναι εστιασμένα στο πλάνο, τα οποία γίνονται άμεσα ορατά στην ανακλινόμενη οθόνη αφής.

Χάρη στη λήψη σε μορφή RAW 14bit, μπορείτε να αποτυπώνετε λεπτές μεταβολές των χρωμάτων και να προσθέτετε στιλιστική λάμψη κατά τη λήψη. Για την ελαχιστοποίηση της επεξεργασίας μετά τη λήψη, τα Στυλ εικόνας προσφέρουν προκαθορισμένες ρυθμίσεις χρώματος που μπορείτε να επιλέγετε ανάλογα με το στυλ σας ή με τη σκηνή που καταγράφετε. Τα προφίλ με Στυλ εικόνας μπορούν να προσαρμόζονται σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και να χρησιμοποιούνται σε όλες τις μηχανές DSLR της σειράς EOS· έτσι, έχετε τη δυνατότητα να διατηρείτε την ίδια εμφάνιση και αίσθηση σε κάθε λήψη, ότι κι αν φωτογραφίζετε.

Κινηματογραφικές δυνατότητες

Οι εκκολαπτόμενοι σκηνοθέτες μπορούν να εμπιστευτούν την PowerShot G7 X Mark II για την εγγραφή ταινιών Full HD με εντυπωσιακή ευκρίνεια. Ο πλήρως χειροκίνητος έλεγχος σας παρέχει πρόσβαση σε όλες τις ρυθμίσεις έκθεσης, επιτρέποντάς σας να συνθέσετε και να προσαρμόσετε κάθε λήψη ανάλογα με το στυλ σας. Η καταγραφή όλης της λεπτομέρειας κατά τη βιντεοσκόπηση είναι πολύ απλή χάρη στη βελτιωμένη παρακολούθηση θεμάτων που προσφέρει ο επεξεργαστής DIGIC 7 ώστε να συλλαμβάνονται τα πάντα, από τις φευγαλέες εκφράσεις του προσώπου έως τις ξαφνικές κινήσεις. Το Δυναμικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας της Canon συνεργάζεται με τη λειτουργία Αυτόματης οριζοντίωσης για την αυτόματη διόρθωση της αστάθειας της μηχανής σε πέντε άξονες, διασφαλίζοντας ότι οι σκηνές παραμένουν σταθερές και ο ορίζοντας… οριζόντιος, ακόμη κι όταν η λήψη γίνεται εν κινήσει ή από ασυνήθιστες γωνίες. Για την καταγραφή γρήγορης δράσης σε βάθος χρόνου, η μηχανή διαθέτει μια κατάσταση Ταινίας με βαθμιαία παρέλευση χρόνου (Time-Lapse), η οποία δημιουργεί μοναδικά βίντεο υψηλής ταχύτητας.