Ενδιαφέρουν Νέα

30/12/15: ΣΥΝΑΥΛΙΑ & ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ

Στο διάλειμμα της συναυλίας, οι θεατές θα δουν την έκθεση φωτογραφίας του Π. Κονσολάκη.

Tραγουδούν: Κωνσταντίνα Κορδούλη και Αύρα Χάρακα. Μουσική παίζει η Underground Youth Orchestra. Φιλική συμμετοχή: Έλλη Πασπαλά. Ώρα έναρξης 20:30, στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138).

Στο σχετικό δελτίο τύπου που λάβαμε, διαβάζουμε μεταξύ άλλων:

Μια έμπνευση της στιγμής και η απάντηση στην ερώτηση «πώς θα μπορούσα να προσφέρω στην πόλη μου σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς», οδήγησε την Έλλη Πασπαλά σε ένα παιχνίδι λέξεων με αφετηρία το διάσημο τραγούδι του Cole Porter “I love Paris”. Οι οδηγίες του παιχνιδιού, απλές. Αντικαθιστούμε τη λέξη Paris με τη λέξη Athens και όσο περισσότερο τραγουδάμε τόσους περισσότερους λόγους ανακαλύπτουμε για να αγαπάμε την πόλη μας.

Τα μέλη της Underground Youth Orchestra υπό τη διεύθυνση του Κώστα Ηλιάδη αποδείχθηκαν οι καταλληλότεροι συνοδοιπόροι για το εγχείρημα, ενώ η ενορχήστρωση του David Lynch ολοκλήρωσε τη συνταγή. Το τραγούδι “I love Athens” ηχογραφήθηκε, έγινε βιντεοκλίπ, και αποτελεί το σύνθημα μιας περιοδείας που ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβρη στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελ. Βενιζέλος. Την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου στις 20:30 στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συναυλία, και έπεται συνέχεια…

Αν αγαπάτε κι εσείς την Αθήνα, ελάτε να τραγουδήσουμε δυνατά “I love Athens”, χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα από όλο τον κόσμο αλλά και soundtracks διάσημων ταινιών.

Στο διάλειμμα οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στην έκθεση φωτογραφίας του Παντελή Κονσολάκη με θέμα την Underground Youth Orchestra, που θα φιλοξενείται μόνο την ημέρα της συναυλίας στο φουαγιέ του β΄ ορόφου.

  • Τιμές εισιτηρίων: € 10 ευρώ & € 7 φοιτητικό
  • Πληροφορίες – κρατήσεις: www.viva.gr
  • Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138 & Ανδρονίκου, τηλ 210 345 3111