Εκθέσεις φωτογραφίας Νέα

«ΚΟΥΚΛΕΣ-2015» ΣΤΗΝ ΓΚΑΛΕΡΙ ΤΟΥ BLACK DUCK

Συμμετέχουν οι φωτογράφοι Xenifon, Μανόλης Μπαρδάνης, Κωστής Μπιτζάνης, Κώστας Γιαβής, Μαρία Παυλάκη, Μαρία Ανδρεάδου.

Η γκαλερί του Black Duck (Χρήστου Λαδά 9α) στήνει ένα σκηνικό με πρωταγωνιστές κούκλες έως και την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016, η οποία θα λειτουργεί καθημερινές, Σάββατα (11.00 – 22.00) και Κυριακές (19.00 – 22.00).

Από την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου και για ένα μήνα, η γκαλερί του Black Duck φιλοξενεί την έκθεση «Κούκλες-2015» και προσκαλεί το κοινό να γνωρίσει τον κόσμο της κούκλας, του πιο αρχαίου παιχνιδιού και συμβόλου, μέσα από την ματιά σύγχρονων φωτογράφων, γλυπτών και ζωγράφων.

Οι δημιουργοί που συμμετέχουν στην έκθεση «Κούκλες-2015», Jean–Jaques Tesson και Λευτέρης Χαρέλλης, καταθέτουν την δική τους προσέγγιση στις κούκλες του σήμερα, παρουσιάζοντας εκείνες που δημιούργησαν οι ίδιοι, σε μεγαλύτερη  ή μικρότερη διάσταση, ο καθένας με τα υλικά που τον ενέπνευσαν.

Οι φωτογράφοι Xenifon, Μανόλης Μπαρδάνης, Κωστής Μπιτζάνης, Κώστας Γιαβής, Μαρία Παυλάκη, Μαρία Ανδρεάδου και οι ζωγράφοι Κυπαρησία Συμεωνίδου και Παναγής Αντύπας, με  τα δικά τους έργα με θέμα τις κούκλες πλαισιώνουν τα γλυπτά-κούκλες,σαν σκηνικό μιας παράστασης με πρωταγωνιστές τις κούκλες.