Νέα Νέα μοντέλα

EPSON PERFECTION V19

Eξοικονομείστε πολύτιμο χώρο στο γραφείο ή το ταμείο!

Η Epson ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου και βολικού επιτραπέζιου σαρωτή για το σπίτι και το γραφείο.

O Perfection V19 διαθέτει ανάλυση 4800 dpi, εντάσσεται εύκολα στο περιβάλλον του σπιτιού ή του γραφείου και σας βοηθά να πετυχαίνετε γρήγορα αποτελέσματα υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χώρο στο γραφείο χάρη στην ενσωματωμένη βάση που σας παρέχει την ευελιξία να χρησιμοποιείτε το σαρωτή σε όρθια θέση.

EPSON PERFECTION V19Χάρη στην κομψή σχεδίαση και τις μικρές διαστάσεις του V19, εξοικονομείτε πολύτιμο χώρο στο γραφείο ή το ταμείο σας. Με την ενσωματωμένη βάση έχετε τη δυνατότητα άνετης εναλλαγής από την οριζόντια στην κατακόρυφη θέση σάρωσης, χωρίς να απαιτείται πρόσθετος ελεύθερος χώρος στο γραφείο για τη βάση. Ο V19 τροφοδοτείται και συνδέεται από μία θύρα micro-USB έτσι ώστε να μην απαιτείται η σύνδεση τροφοδοτικού AC στην πρίζα και να αποφεύγετε την ακαταστασία των πολλών καλωδίων. Με τον V19, μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι οι φωτογραφίες σας θα είναι πάντοτε όσο καλύτερες γίνεται χάρη στο λογισμικό Epson Easy Photo Fix, γιατί βελτιώνει την ποιότητα της εικόνας αφαιρώντας τη σκόνη, επαναφέροντας τα ξεθωριασμένα χρώματα και διορθώνοντας τις φωτογραφίες που έχουν τραβηχθεί με κόντρα φως. Ο σαρωτής περιλαμβάνει επίσης λειτουργίες βελτιστοποίησης κειμένων και εγγράφων για αύξηση της ευκρίνειας του κειμένου, βελτίωση ή αφαίρεση χρωμάτων αλλά και διόρθωση των εγγράφων διπλής όψης όπου φαίνεται η αποτύπωση της πίσω όψης.

Ο V19 είναι ιδανικός για τη γρήγορη σάρωση φωτογραφιών και εγγράφων σε υψηλή ποιότητα. Με την Τεχνολογία ReadyScan LED, δεν απαιτείται χρόνος προθέρμανσης, με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται να περιμένετε όταν θέλετε να πραγματοποιήσετε μια εργασία σάρωσης. Περιλαμβάνει επίσης τέσσερα κουμπιά γρήγορης έναρξης για πιο εύκολη λειτουργία. Απλά με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να σαρώνετε, να αντιγράφετε και να κοινοποιείτε τις σαρώσεις σας ενώ μπορείτε να τις μετατρέπετε σε πολυσέλιδα PDF με δυνατότητα αναζήτησης. Μπορείτε ακόμη και να ορίσετε προσαρμοσμένες εργασίες σάρωσης στα τέσσερα κουμπιά για να πραγματοποιείτε πιο γρήγορα τις απλές, επαναλαμβανόμενες εργασίες σάρωσης. Μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με την οικογένεια και τους φίλους σας, σαρώνοντάς τις κατευθείαν στο Facebook και το Picasa. Ο σαρωτής περιλαμβάνει επίσης ένα πλήρως αποσπώμενο καπάκι για την εύκολη σάρωση βιβλίων, φωτογραφικών άλμπουμ και άλλων βιβλιοδετημένων εγγράφων μεγάλου πάχους. Διατίθεται στην τιμή των €87.