Ενδιαφέρουν Νέα

H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ “LIKES” ΣΤΟ INSTAGRAM!

Ποιο είναι το όμορφο κορίτσι της λήψης;

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό Time, το Ιnstagram έχει πλέον μια νέα βασίλισσα! Η 19χρονη Kendal Jenner, “fashion model & television personality” σύμφωνα με τη σχετική σελίδα στη Wikipedia, είδε τη συγκεκριμένη λήψη να συγκεντρώνει 2.600.000 likes από τις 26/5, όταν και αναρτήθηκε, μέχρι σήμερα. Στην απίθανη περίπτωση που το όνομά της δεν σας θυμίζει κάτι ιδιαίτερο, ιδού μια επιπλέον βοήθεια: ανήκει στην οικογένεια Kardashian!

Για να καταλάβετε το ακριβές μέγεθος της επιρροής της συγκεκριμένης οικογένειας στα social media, αρκεί να σας θυμίσουμε πως το προηγούμενο ρεκόρ ανήκε στην ετεροθαλή αδελφή της Κendal, Kim Kardashian. H γαμήλια φωτογραφία της Kim με τον Kanye West, που είχε αναρτηθεί στο Instagram το περσινό καλοκαίρι,  έχει συγκεντρώσει 2,47 εκατομμύρια like.

Επιπρόσθετα, η είσοδος στο Τwitter της 65χρονης Caitlyn_Jenner  (τέως Bruce Jenner, χρυσός Ολυμπιονίκης στο δέκαθλο, το 1976 στο Μόντρεαλ, και πατέρας της Kendal)  που συνδυάστηκε με την παρουσία της στο εξώφυλλο του Vanity Fear (την φωτογράφιση είχε αναλάβει η Annie Leibovitz) χρειάστηκε μόλις 4 ώρες για να συγκεντρώσει 1.000.000 followers. Ο προηγούμενος λογαριασμός, που έφτασε σε 5 ώρες στο ίδιο αριθμό, ανήκει σε ένα 53χρονο μαύρο Αμερικανό με καταγωγή από την Honolulu, ονόματι Barack Hussein Obama II

A photo posted by Kendall (@kendalljenner) on