Νέα Νέα μοντέλα

ΤΟ LG G5 ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ!

Με τη βοήθεια των LG Friends, μπορεί να μετατραπεί σε ψηφιακή κάμερα, hi-fi player και πολλά ακόμη!

Η LG Electronics ξεκινά τη διαθεσιμότητα του G5 στην ελληνική αγορά από τις 25 Μαΐου. Η εταιρία προσφέρει κουπόνι προσφοράς αξίας 70€ στους καταναλωτές που θα το αγοράσουν  μέχρι και την 1η Ιουνίου!

LG G5 OFFER

Το νέο smartphone διαθέτει  μεταλλικό φινίρισμα με slide out αποσπώμενη μπαταρία και modular σχεδιασμό, ο οποίος υπόσχεται μια ιδιαίτερη εμπειρία χρήσης. Με τη βοήθεια των LG Friends, μια σειρά εξωτερικών συσκευών, το G5 μπορεί να μετατραπεί σε ψηφιακή κάμερα, hi-fi player και πολλά ακόμη.

LG G5 IIΗ συσκευή είναι κατασκευασμένη από μέταλλο υψηλής ποιότητας, ενώ η μπαταρία έχει σχεδιαστεί με τρόπο (slide-out) επιτρέποντας την εύκολη απόσπαση και την αντικατάστασή της με μία φορτισμένη σε δευτερόλεπτα, χωρίς να χρειαστεί το άνοιγμα της συσκευής. Διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 820, έναν 64-bit επεξεργαστή υψηλής ισχύος και χαμηλής κατανάλωσης, κάρτα γραφικών Adreno 530, επεξεργαστή Qualcomm Hexagon DSP, καθώς και δύο ειδικούς επεξεργαστές εικόνας (ISPs) Qual-comm Spectra 14-bit. Επιπλέον, το LG G5 υποστηρίζει τη λειτουργία Qualcomm Quick Charge 3.0, για ιδιαίτερα γρήγορη φόρτιση. Χάρη σε έναν έξυπνο αλγόριθμο, το Quick Charge 3.0 εξασφαλίζει μέχρι και τέσσερις φορές ταχύτερη φόρτιση σε σχέση με ένα τυπικό smartphone, και μέχρι 45 τοις εκατό σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση 2.0.

Η κάμερα του G5 διαθέτει ευρυγώνιο φακό για λήψεις με εύρος έως και 135 μοίρες, ενώ η λειτουργία Always-on Display, η οποία συναντάται για πρώτη φορά σε οθόνη τύπου IPS, επιτρέπει την εύκολη ανάγνωση των notifications. Το χαρακτηριστικό 3D Arc Glass της 5,3 ιντσών οθόνης δημιουργεί μια ελαφρά κυρτή φόρμα ενώ την όλη εικόνα έρχεται να συμπληρώσει η επεξεργασία Micro-Dizing που προσδίδει στη μεταλλική επιφάνεια μια μοναδική αίσθηση. Τέλος, η κάμερα και το home button έχουν ενσωματωθεί στο πίσω μέρος του G5 με τρόπο που τα κάνει κομμάτι του σώματος της συσκευής.

Το LG G5 είναι εφοδιασμένο με δύο κάμερες στην πίσω όψη: μία κανονική με φακό 78 μοιρών, και μία δεύτερη με ευρυγώνιο φακό 135 μοιρών, εύρος που συναντάται για πρώτη φορά σε κάποιο smartphone. Ο φακός των 135 μοιρών του LG G5 προσφέρει εύρος το οποίο είναι μεγαλύτερο σχεδόν 1,7 από το αντίστοιχο οποιουδήποτε άλλου smartphone και 15 μοίρες από το εύρος πεδίου του ανθρώπινου ματιού. Έτσι, η φωτογράφηση τοπίων, ψηλών κτιρίων ή μιας μεγάλης παρέας γίνεται πολύ πιο εύκολη, χωρίς να χρειαστεί ο φωτογράφος να τραβηχτεί μακριά από το θέμα που θέλει να φωτογραφίσει.

lgg5

Τέλος, ο πρωτοποριακός modular σχεδιασμός και το μοναδικό uni-body design μπορούν να μετατρέψουν το LG G5 σε ψηφιακή κάμερα, σε hi-fi player και σε πολλά άλλα, χωρίς να γίνεται κανένας συμβιβασμός ούτε από αισθητικής, ούτε από λειτουργικής πλευράς. Συγκεκριμένα, η πλούσια γκάμα συνοδευτικών αξεσουάρ από το ‘οικοσύστημα’ του G5, στοχεύει να προσφέρει μια εντελώς νέα εμπειρία χρήσης, η οποία ξεπερνά κατά πολύ τα σημερινά όρια ενός τυπικού smartphone ενώ η εφαρμογή Friends Manager, επιτρέπει την εύκολη σύνδεση με άλλες συσκευές LG Friends ανιχνεύοντας αυτόματα αυτές που βρίσκονται κοντά και συνδέεται μαζί τους, εύκολα και γρήγορα, με τρία απλά βήματα, παρακάμπτοντας τη συνηθισμένη διαδικασία pairing.