Νέα Νέα μοντέλα

NORITEK HELLAS: ΞΕΚΙΝΑ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΙΡΑΣ EKΤΥΠΩΤΩΝ “QSS SMART”

Οι εκτυπωτές DR-08 και DR-12 είναι ιδανικοί για επαγγελματίες με απαιτήσεις.

Η εταιρεία, επίσημη αντιπρόσωπος της Noritsu στην Ελλάδα και την Κύπρο ανακοινώνει την νέα σειρά Inkjet της Noritsu, “QSS SMART”, η οποία θα είναι σύντομα διαθέσιμη από αυτήν.

Ειδικότερα η νέα σειρά της Noritsu DR-08 και DR-12 θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά επίσημα κατά την διάρκεια της Photokina στις 20-25 Σεπτεμβρίου 2016 στη Γερμανία, και η διάθεσή της στην Ελλάδα και την Κύπρο θα ξεκινήσει τον προσεχή Οκτὠβριο από την Noritek Hellas.

Οι εκτυπωτές DR-08 και DR-12 είναι ιδανικοί για επαγγελματίες με απαιτήσεις.

Ο DR-8 έχει τη δυνατότητα να καλύψει όλες τις ανάγκες εκτύπωσης εύκολα και οικονομικά, με την εγγύηση και την ποιότητα της Noritsu, καθώς μπορεί να εκτυπώσει φωτογραφία διαστάσεων έως 20 εκατοστών x 2 μέτρα, με έξι χρώματα.

Ο DR-12 είναι ιδανικός για εκτυπώσεις χαμηλού κόστους φωτογραφιών από επαγγελματίες με εξειδικευμένες απαιτήσεις και περισσότερες ανάγκες, καθώς μπορεί να εκτυπώσει φωτογραφία έως 30 εκ. x 2 μέτρα, υποστηρίζοντας και εμπλουτίζοντας με αυτόν τον τρόπο σημαντικά τις υπηρεσίες σε ένα σύγχρονο φωτογραφείο ή studio.

Οι νέοι εκτυπωτές DR-08 και DR-12, εκτός από οικονομία υπόσχονται εξαιρετικής ποιότητας αποτελέσματα, τα οποία βασίζονται στην πολυετή και άρτια τεχνογνωσία της Noritsu και έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν είτε ως stand alone printers, είτε να συνδεθούν ως βοηθητικοί στο ήδη υπάρχον Noritsu minilab, καθώς χρησιμοποιούν το γνωστό επαγγελματικό πρόγραμμα διαχείρισης και επεξεργασίας φωτογραφιών της Noritsu – EZ CONTROLLER.