Νέα Νέα μοντέλα

ΝΕΟΣ FULL-FRAME PRIME ΦΑΚΟΣ SONY FE 50MM F1.4 ZA

Με ανοιχτό μέγιστο διάφραγμα F1.4!

Προσφέρει υψηλή ανάλυση, υψηλό contrast και υπόσχεται εξαιρετική απόδοση.

Η Sony παρουσίασε έναν νέο full-frame φακό για το φωτογραφικό σύστημα E-mount, τον Planar T* FE 50mm F1.4 ZA (μοντέλο SEL50F14Z). Αυτός ο prime φακός 50mm χαρακτηρίζεται από ένα πολύ ανοιχτό μέγιστο διάφραγμα F1.4, το οποίο προσφέρει εντυπωσιακό contrast και εξαιρετική ανάλυση. Τα χαρακτηριστικά αυτά παραμένουν ισχυρά συνεχώς σε ολόκληρο το κάδρο –από το κέντρο μέχρι τη γωνία- και σε όλες τις ρυθμίσεις διαφράγματος, ακόμα και όταν γίνεται λήψη με εντελώς ανοιχτό διάφραγμα στο F1.4. Η πρωτοποριακή οπτική δομή περιλαμβάνει υψηλής ακρίβειας ΑΑ (Advanced Aspherical) και ED (Extra Low Dispersion) γυάλινα στοιχεία, που ελαττώνουν τη σφαιρική και χρωματική εκτροπή, όπως επίσης μια Επίστρωση ZEISS T*, που ελαχιστοποιεί τις αναλαμπές και το ghosting, έχοντας ως αποτέλεσμα την κλασική σαφήνεια της ZEISS.

Επιπλέον, ο σχεδιασμός Planar διασφαλίζει ελάχιστη παραμόρφωση.

SEL50F14ZA_C

Sony Planar T* FE 50mm F1.4 ZA

Το πολύ μεγάλο  διάφραγμα F1.4 του φακού FE 50mm F1.4ZA παρέχει ένα επίπεδο φωτεινότητας και ταχύτητας που ευνοεί τις εσωτερικές λήψεις με χαμηλό φωτισμό, τις νυχτερινές λήψεις και τα πορτρέτα, ενώ το κυκλικό διάφραγμά του με τις 11 λεπίδες επιτρέπει εκθαμβωτικά μποκέ ή αποεστίαση φόντου, στις εικόνες. Ο φακός επίσης φέρει ένα δαχτυλίδι διαφράγματος με έναν προσαρμόσιμο ON/OFF διακόπτη, έναν διακόπτη AF/MF κατάστασης εστίασης, και είναι σχεδιασμένος για αντοχή στη σκόνη και την υγρασία, στοιχείο που ενισχύει περαιτέρω τη λειτουργικότητά του.

Ο νέος φακός είναι επίσης εξοπλισμένος με ένα σύστημα riSSM (Super Sonic wave Motor), το οποίο του επιτρέπει να «κλειδώνει» την εστίαση με ταχύτητα, ακρίβεια και σχεδόν άηχα· καθίσταται έτσι ιδιαιτέρως χρήσιμος για γύρισμα ταινίας.