Νέα Νέα μοντέλα

CANON POWERSHOT G3 X

Εξοπλισμένη με zoom 25x (24-600m)

Πολυαναμενόμενη προσθήκη στην επιτυχημένη σειρά PowerShot G της Canon, η G3 X ήδη ανακοινώθηκε καιρό πριν, στην έκθεση ηλεκτρονικών CP+ στην Ιαπωνία. Η μηχανή καθαυτή είναι πια γεγονός, και έρχεται να συνεχίσει την άκρως επιτυχημένη πορεία της συγκεκριμένης σειράς compact μοντέλων της εταιρίας.

Canon PowerShot G3 X Στα σχεδιαστικά πρότυπα των μηχανών της σειράς G, με την ίδια στιβαρή μεν αλλά αρκετά ευέλικτη κατασκευή, η G3 X είναι εξοπλισμένη με τις νεότερες διαθέσιμες τεχνολογίεςtτης  Canon. Έτσι υπόσχεται καλά αποτελέσματα, ακόμα και σε χρήστες που ξέρουν και κάτι περισσότερο από το …πώς να κάνουν «κλικ»!

Canon PowerShot G3 X BackΟ αισθητήρας της είναι CMOS υψηλής ευαισθησίας στα 20.2ΜΡ και ο επεξεργαστής ο Digic 6. Η κλίμακα ISO είναι125-12800 και την ανάλυση του video 1920×1080 (60p). Οι επιλογές ρύθμισης της εξισορρόπισης λευκού είναι επτά και η μηχανή τραβάει RAW αρχεία 14bit. Η αυτόματη εστίαση βασίζεται σε 31 σημεία, με όλες τις διαφορετικές επιλογές λειτουργίας ανάλογα με το θέμα, τη θέση ή και την ενδεχόμενη κίνησή του ενώ και η λειτουργία συνεχόμενης λήψης φτάνει τα 6 σχεδόν καρέ / δευτερόλεπτο.

Canon PowerShot G3 X TOP Ο φακός zoom της G3 X καλύπτει εστιακές αποστάσεις 24-600 (25x) και το ανοιχτό του διάφραγμα είναι F2.8. Η G3 X έχει ενσωματωμένο flash με εμβέλεια 6.8μ. και hot shoe για εξωτερική κεφαλή. Η οθόνη της είναι μεγάλη (3.2”) και ανακλινόμενη, με ανάλυση 1.620.000 κουκίδες, αλλά δεν υπάρχει ενσωματωμένο (οπτικό ή ηλεκτρονικό) σκόπευτρο, παρά μόνο δυνατότητα επιπλέον σύνδεσης μέσω του hot shoe.