Νέα

O ΜΕSSI ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ INSTAGRAM!

Η εικόνα του με το κορυφαίο ποδοσφαιρικό τρόπαιο στα χέρια, είναι πλέον η πιο δημοφιλής στην ιστορία του Instagram!

Η παραζάλη του ενθουσιασμού που κυρίευσε τον ποδοφαιρικό (και όχι μόνο) πλανήτη τις πρώτες ώρες μετά από την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο από την Αργεντινή, προσέφερε ένα ακόμα ρεκόρ στον κορυφαίο ποδοσφαιριστή που περπατά αυτή τη στιγμή στην επιφάνειά του.  

Η σειρά λήψεων που ακολουθεί (10 συνολικά εικόνες) αναρτήθηκε στην προσωπική σελίδα του Lionel Messi στο Instagram στις 18/12/22 (τη βραδιά του τελικού δηλαδή).

To πρώτο ρεκόρ ήλθε σε μόλις 17 ώρες: αφού κατόρθωσε να συγκεντρώσει πάνω από 44.400.000 likes, έγινε η “λήψη αθλητή με τα περισσότερα likes στην ιστορία του Instagram”, εκτοπίζοντας μια άλλη λήψη του Messi με συμπρωταγωνιστή τον Cristiano Ronaldo και δημιουργό την Annie Leibovitz.

Tι απέμενε ως τελευταίος στόχος; Μα το ρεκόρ του ατσαλένιου (όπως αποδείχτηκε) αυγού το οποίο βρισκόταν σταθερά καρφωμένο στο θέση του απόλυτου νούμερου 1 των εικόνων με τα περισσότερα likes, παρότι είχε αναρτηθεί στις 4/1/19, σχεδόν τέσσερα χρόνια πριν!

https://www.instagram.com/p/BsOGulcndj-/

Τελικά, το μόνο που χρειαζόταν ήταν να περάσουν λίγες ώρες ακόμα προκειμένου να αλλάξει η σειρά στην κορυφή: πλέον η λήψη του διαδόχου του Μαραντόνα έφτασε στην κορυφή των πιο δημοφιλών posts στη μέχρι τώρα ιστορία του Instagram (θυμίζουμε πως η εφαρμογή ξεκίνησε στις 6 Οκτωβρίου του 2010).

Παράλληλα ο Μessi προσέθεσε στις 36 ώρες που ακολούθησαν τη στιγμή της κατάκτησης του κυπέλλου πάνω από 10.000.000 νέους followers στο λογαριασμό του στο Instagram, ξεπερνώντας πια τα 402.000.000 πιστών, αλλά προς το παρόν δεν απειλεί άμεσα τον CR7 των 519.000.000 ακόλουθων, o oποίος έχει παραμείνει παραδειγματικά άφωνος στα social media απέναντι στο επίτευγμα του άσπονδου φίλου του, που πάντως δεν έχασε τον ύπνο του, ειδικά αφού είχε εξαφαλίσει …special συντροφιά στο κρεβάτι του!

  • Eικόνα στην κορυφή της σελίδας: Wikipedia