Νέα Νέα μοντέλα

SAMSUNG GALAXY S6 ΚΑΙ GALAXY S6 EDGE

Samsung …over the top!

Τα Samsung Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge, εξοπλισμένα με πρωτοποριακές λειτουργίες, είναι τα πιο εξελιγμένα smartphones της αγοράς σύμφωνα με την εταιρία.

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε τα νέα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge, επαναπροσδιορίζοντας τη σημασία των smartphones. Δημιουργώντας νέα standards σε design και επιδόσεις, οι δύο συσκευές συνδυάζουν τα premium υλικά κατασκευής με την πιο εξελιγμένη τεχνολογία της Samsung, προσφέροντας μια πραγματικά εντυπωσιακή εμπειρία.

Samsung Galaxy S6

GALAXY S6

Προσεκτικά δημιουργημένα από μέταλλο και γυαλί, τα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge συνδυάζουν χρηστικό σχεδιασμό και πανίσχυρες λειτουργίες. Το Galaxy S6 Edge, ειδικότερα, με μοναδική ομορφιά, προσφέρει, ταυτόχρονα, σταθερό κράτημα και εντυπωσιακή εμπειρία θέασης με την, πρώτη στον κόσμο, κυρτή οθόνη και στις δύο πλευρές. Το γυάλινο σώμα του, κατασκευασμένο από το πιο ανθεκτικό γυαλί, το Corning Gorilla Glass 4, είναι διαθέσιμο σε ποικιλία χρωμάτων, όπως λευκό (White Pearl), μαύρο (Black Sapphire), χρυσό (Gold Platinum), μπλε (Blue Topaz) και πράσινο (Green Emerald), τα οποία αντανακλούν το φυσικό φως. Ο διαχρονικός σχεδιασμός έχει αξιοποιήσει μοναδική στο είδος της τεχνολογία επεξεργασίας γυαλιού, καθώς και έλεγχο ποιότητας, ξεχωρίζοντας τα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge από κάθε άλλη συσκευή της αγοράς. Η premium αισθητική προσθέτει πραγματική αξία η οποία συμπληρώνεται από το εντελώς καινούριο και ελαφρύτερο περιβάλλον χρήσης, ενισχύοντας τη χρηστικότητα και τη λειτουργικότητα.

SAMSUNG GALAXY S6 EDGE

GALAXY S6 EDGE

Ζωντανές εικόνες με τη γρήγορη και φωτεινή κάμερα
Τα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge είναι εξοπλισμένα με δύο εξαιρετικές κάμερες και στις δύο όψεις τους, οι οποίες προσφέρουν ζωντάνια, φωτεινότητα και ταχύτητα. Οι φακοί F1.9 και οι αισθητήρες υψηλής ανάλυσης στη μπροστινή (5ΜΡ) και στην οπίσθια κάμερα (16ΜΡ) προσφέρουν ανώτερης ποιότητας εικόνα σε smartphone, ακόμα και στο σκοτάδι. Επιπροσθέτως, οι λειτουργίες Auto Real-time High Dynamic Range (HDR), Smart Optical Image Stabilization (OIS) και IR Detect White Balance προσφέρουν αναβαθμισμένη ευαισθησία στο φως και υψηλή ευκρίνεια. Η νέα λειτουργία Quick Launch δίνει στους χρήστες άμεση πρόσβαση σε κάθε μία από τις δύο κάμερες, μέσα σε μόλις 0,7 δευτερόλεπτα*, απλώς με ένα διπλό κλικ στο κεντρικό πλήκτρο. Αυτές οι εξελιγμένες λειτουργίες της κάμερας επιτρέπουν στους χρήστες να αιχμαλωτίζουν τις πιο πολύτιμες και προσωπικές τους στιγμές, όποτε και όπως επιθυμούν, χωρίς να στερούνται σε ποιότητα εικόνας.

Γρήγορη φόρτιση, χωρίς καλώδιο
Με ενσωματωμένη τεχνολογία ασύρματης φόρτισης (πιστοποιημένη με WPC και PMΑ), τα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge θέτουν νέα δεδομένα στη βιομηχανία. Οι συσκευές είναι συμβατές με κάθε ασύρματο pad που κυκλοφορεί και υποστηρίζει τα πρότυπα WPC και PMA. Επίσης, η ταχύτητα της ενσύρματης φόρτισής τους είναι 1,5 φορά πιο γρήγορη από το Galaxy S5, προσφέροντας περίπου 4 ώρες αυτονομίας, μετά από μόλις 10 λεπτά φόρτισης.