Photonet

TO TEST ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: SONY α6400

H ανάρτηση θα γίνει στις 10πμ του Σαββάτου!

H νέα μεγάλη δωρεάν προσφορά του Photonet συνεχίζεται: μετά τις Canon EOS 90D, Nikon Ζ6, Fujifilm X-Pro3, Sony α7 III, Panasonic Lumix S1H, Huawei nova 5T, Sigma 105mm f/1.4 DG HSM Art, Nikon Coolpix P1000, Canon EOS M50, Panasonic Lumix DC-ΤΖ200, Nikon D850, Fujifilm X-T2, Canon EOS 250D, Νikon Z 50, Fujiflm X100V, Canon Powershot G5 X, Fujifilm X-H1, Huawei P30 Pro, Tamron 28-200mm f/2.8-5.6 Di III RXD, ακολουθεί το προσεχές Σάββατο 13/2/21, η Sony α6400.

Πρόκειται για μια mirrorless φωτογραφική μηχανή APS-C, της σειράς Full-Frame της Sony, η οποία υπόσχεται εξαιρετική ποιότητα εικόνας, διαθέτει συμπαγή σχεδιασμό και πολλές προηγμένες τεχνολογίες.

Προσφέρει αυτόματη εστίαση (AF) με ταχύτητα μόλις 0.02(!) δευτερολέπτων, ενώ παράλληλα ενσωματώνει τις προηγμένες δυνατότητες «Real-time Eye AF» και «Real-time Tracking». Παρουσιάζει, επίσης, γρήγορη λήψη έως και 11 fps με παρακολούθηση AF/AE, αναβαθμισμένο επεξεργαστή εικόνας BIONZ X, εγγραφή βίντεο 4K, LCD οθόνη αφής περιστροφής 180° και πολλά άλλα χαρακτηριστικά.


ΕΡΧΕΤΑΙ TO ΝΕΟ ΜΑΣ ΒΟΟΚΑΖΙΝΕ!


Το σύστημα αυτόματης εστίασης στη νέα α6400 φέρει πολλές τεχνολογίες από την πρόσφατη σειρά full-frame φωτογραφικών μηχανών της Sony, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων α9, α7R III και α7 III.

Η νέα μηχανή διαθέτει 425 σημεία AF εντοπισμού φάσης και αντίθεσης που τοποθετούνται πυκνά σε ολόκληρη την περιοχή της εικόνας, καλύπτοντας περίπου το 84%.

Η α6400 παρουσιάζει το βελτιωμένο «Real-time Eye AF», την τελευταία έκδοση της αναγνωρισμένης τεχνολογίας Eye AF της Sony. Αυτή η νέα δυνατότητα βασίζεται στην Τεχνητή Νοημοσύνη για την αναγνώριση αντικειμένων για την ανίχνευση και επεξεργασία δεδομένων του ματιού σε πραγματικό χρόνο, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της ακρίβειας, της ταχύτητας και της παρακολούθησης της απόδοσης του Eye AF.

Ένα ακόμη καινούργιο χαρακτηριστικό για την α6400 είναι η τεχνολογία «Real-time Tracking» της Sony. Αυτή η λειτουργία χρησιμοποιεί τον πιο πρόσφατο αλγόριθμο της Sony, ο οποίος περιλαμβάνει την αναγνώριση αντικειμένων με βάση την Τεχνητή Νοημοσύνη και επεξεργάζεται το χρώμα, την απόσταση (βάθος) και το μοτίβο (φωτεινότητα) ως  χωρικές πληροφορίες, ώστε να διασφαλίζεται η λήψη όλων των αντικειμένων με ακρίβεια.

Διαβάστε περισσότερες δοκιμές με ένα κλικ εδώ!


 






Aρθρογράφος

Κωνσταντίνος Φλώρος

Στην Νexus Publications AΕ από το 1998, είναι σήμερα ο Διευθυντής Εκδόσεων της εταιρίας. Mέλος της EISA (Expert Imaging and Sound Association) από το 2003. Μέλος της Ένω­σης Συντακτών Περιοδικού-Ηλεκτρονικού Tύπου (EΣΠΗΤ) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων (ΙFJ) από το 2005.