Ενδιαφέρουν

1o B&W ATHENS PHOTOGRAPHY

Θα διεξαχθεί από τις 18 μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου 2023 στην Αθήνα!

Η υποβολή των φωτογραφιών ολοκληρώθηκε με μεγάλη παγκόσμια συμμετοχή!

Ο μεγάλος αριθμός καλλιτεχνών που συμμετείχαν, αν και το Φεστιβάλ διοργανώνεται για πρώτη φορά,  δίνει στους διοργανωτές τη δυνατότητα επιλογής φωτογραφιών ψηφιακών αλλά και αναλογικών έχοντας πάντα ως στόχο την ανάδειξη της ασπρόμαυρης φωτογραφίας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τις ημέρες διεξαγωγής της έκθεσης οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν φωτογραφίες και να συνομιλήσουν με τους δημιουργούς τους, πολλοί από τους οποίους σύμφωνα με τα πρώτα μηνύματα που λαμβάνουμε θα επισκεφθούν την Αθήνα για να παραβρεθούν σε αυτή τη γιορτή της ασπρόμαυρης φωτογραφίας.

Το υλικό έχει ήδη συγκεντρωθεί και η διοργάνωση εισήλθε στο στάδιο προετοιμασίας του Φεστιβάλ, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 18 μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.

Eddy Verloes

Fuat Cimok

Rachid Ayadi

Ricardo Pareyon Aveleyra

Abdullah All Tushar

Adsy Bernart

  • Φωτό στην κορυφή της σελίδας: Ahamed Jazif
 


Aρθρογράφος

Ρούλα Χαρίτου

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Εργάζεται από το 2008 στη Nexus Publications, στον τομέα της Διαφήμισης και των Δημοσίων Σχέσεων. H επικοινωνία για εκείνη είναι τρόπος ζωής και γι' αυτό και ασχολείται επαγγελματικά με αυτήν. Αγαπάει επίσης το χορό και τη μουσική.