Ενδιαφέρουν

ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26: ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ!

Aκολουθούν όλες οι σχετικές πληροφορίες!

H παράθεση γίνεται με ημερολογιακή σειρά!


  • 5 – 7 Απριλίου: «IMAGE + TECH & Photovision 2024»

Το ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26 θα είναι εκεί! Σας περιμένουμε στο περίπτερό μας να γνωριστούμε, να δείτε τα βιβλία μας, να ενημερωθείτε για τις νέες μας δράσεις, να συζητήσουμε για φωτογραφία, τέχνη, μουσική!
Επιπλέον έχουμε οργανώσει δωρεάν μικρά φωτογραφικά εργαστήρια για το Σάββατο για να δοκιμάσετε τον εξοπλισμό σας με καλό φωτισμό και μοντέλα που έχουμε επιλέξει για σας!

  •  Κυριακή 7 Απριλίου 2024: Εθελοντική Φωτογράφιση Αγώνα στην Πετρούπολη

Το ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26 φωτογραφίζει κάθε χρόνο εθελοντικά τον υπέροχο αγώνα ορεινού τρεξίματος POIKILO ROCKY MOUNTAIN που διοργανώνει ο σύλλογος ΟΔΥΣΣΕΑΣ – ένας σύλλογος με έντονη παρουσία στο λαϊκό αθλητισμού και που προστατεύει το Ποικίλο Όρος με διάφορους τρόπους.
Οι φωτογράφοι που θα βοηθήσουν (δεν χρειάζεται να είναι μέλη της ομάδας μας) πέρα από τον καλό σκοπό, την εμπειρία και το σχετικό πορτφόλιο που θα φτιάξουν θα κερδίσουν τσάντα με δώρα από το διοργανωτή και ένα δίωρο μάθημα φωτογραφίας δρόμου ΔΩΡΕΑΝ από μένα! Επίσης λίγο πριν το αγώνα θα δώσω οδηγίες για το πώς φωτογραφίζουμε μια τέτοια εκδήλωση.

  • Σάββατο 13 Απριλίου: Γυμνό στο Cinemarian

Η Πένυ είναι δασκάλα χορού και ιδιαίτερα λαμπερή! Επειδή περιμένουμε πάλι πολλές συμμετοχές, έχουμε δύο τμήματα από την αρχή!

  • Κυριακή 14 Απριλίου: εκδρομή στο δάσος του Πλανητέρου που βρίσκεται κοντά στο Σπήλαιο των Λιμνών

Όλο το χειμώνα με ρωτούσατε πολλοί πότε θα κάνουμε νέα εκδρομή κι απαντούσα: όταν προλάβουμε κι όταν βρούμε μια καλή ιδέα! Τώρα πρέπει εσείς να προλάβετε να κλείσετε θέση!

  • Σάββατο 20 Απριλίου: Μινιμαλισμός – Αυτοτελές σεμινάριο ιστορίας της τέχνης

Ενδιαφέρει τους φωτογράφους, τους καλλιτέχνες και όλους τους ανθρώπους που θέλουν να γίνουν πιο δημιουργικοί. Δεν αναπαράγω στοιχεία από βιβλία, αλλά κάνω δική μου έρευνα και μιλάω για όλες τις τέχνες (όχι μόνο εικαστικά) και στόχος μου είναι η καλλιέργεια της αισθητικής, η δημιουργικότητα και η βελτίωση της ζωής μας.

  • Κυριακή 21 Απριλίου: Εργαστήρι Γυμνού στα Μελίσσια

Ο χώρος: παλιά κτίρια, δέντρα, ξέφωτο με πλούσια βλάστηση, τοίχοι με γκράφιτι, συρματοπλέγματα κ.ά. Έχουμε πάει άλλες δυο φορές με μοντέλο εκεί και ενθουσιαστήκαμε με τις δυνατότητες του μέρους. Μοντέλο μας η Χριστίνη!

  • Σάββατο 27 Απριλίου στις 18:00 – 20:00: Η φωτογραφία δρόμου σε 10 στάδια

Πρακτικό σεμινάριο φωτογραφίας στο δρόμο (κέντρο Αθήνας) Το σεμινάριο αυτό είναι δωρεάν για όσους φωτογραφίσουν τον αγώνα!

  • Κυριακή 28 Απριλίου: Γυμνό στη φύση!

Τη συγκεκριμένη ημέρα, νωρίς το πρωί, κάνουμε κάνουμε επικίνδυνα πράγματα. Κάθε χρόνο το διοργανώνω κι από κει έχουν βγει πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες. Μιλάμε για το Φιλοπάππου. Μόνο για γενναίες και γενναίους!


Θέλετε περισσότερες πληροφορίες για όλα τα παραπάνω; Κλικ εδώ!

 


Aρθρογράφος

Aνδρέας Κατσικούδης

Έχει σπουδάσει στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης. Σπούδασε επίσης φωτογραφία και παρακολούθησε μαθήματα κινηματογράφου και σεμινάρια πάνω στην ιστορία της τέχνης και τη δημιουργικότητα. Διδάσκει φωτογραφία από το 2005 και κινηματογράφο από το 2011. Αυτή την περίοδο είναι στην επεξεργασία της πρώτης του ταινίας μεγάλου μήκους - ένα ντοκιμαντέρ για τη φωτογραφία και τους φωτογράφους. Στον ελεύθερό του χρόνο παίζει ηλεκτρικό μπάσο και τρέχει μαραθώνιους.