Ενδιαφέρουν

ΕΚΦΑ: KATAΓΓΕΛΕΙ “ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ”

Διαβάστε ολόκληρη τη σχετική ανακοίνωση!

Η Ένωση Καλλιτεχνών Φωτογράφων Αθήνας ανακοίνωσε (4/4/24) τα εξής:


Αξιότιμοι κύριοι/-ες,

Μετά την δημοσίευση του «διαγωνισμού» για τον τρόπο διεξαγωγής των φωτογραφήσεων των τελετών αποφοίτησης στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, διαπιστώσαμε πως δεν έχει ικανοποιηθεί κανένας από τους όρους και τις προτάσεις που είχαμε συζητήσει αλλά και καταθέσει εγγράφως τις προηγούμενες ημέρες στο ΠΑ.Δ.Α .για τον τρόπο που θα διεξάγονται οι φωτογραφήσεις των αποφοιτήσεων. Επομένως, η συνάντησή μας με τον Εκτελεστικό Διευθυντή κύριο Παπαδόπουλο, χρησιμοποιήθηκε ως πρόσχημα και μόνο.

Είμαστε, εντελώς αντίθετοι με τον πλειοδοτικό διαγωνισμό και σχεδόν με όλους τους άλλους όρους. Ως εκ τούτου, η προσπάθειά μας θα είναι να ακυρώσουμε εκ νέου τον Διαγωνισμό. Δεν τον δεχόμαστε και θα προβούμε σε όλες τις κατάλληλες νόμιμες ενέργειες για την ικανοποίηση των αιτημάτων μας.

Απορρίπτουμε τον προσχηματικό διαγωνισμό ως εντελώς απαράδεκτο για δημόσιο Πανεπιστήμιο και ζητούμε την βοήθειά σας για να αποτρέψουμε την μονοπώληση των φωτογραφήσεων των αποφοίτων στα δημόσια Πανεπιστήμια.

Το Δ.Σ. της Ε.Κ.Φ.Α.


 


Aρθρογράφος

Ρούλα Χαρίτου

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Εργάζεται από το 2008 στη Nexus Publications, στον τομέα της Διαφήμισης και των Δημοσίων Σχέσεων. H επικοινωνία για εκείνη είναι τρόπος ζωής και γι' αυτό και ασχολείται επαγγελματικά με αυτήν. Αγαπάει επίσης το χορό και τη μουσική.