Ενδιαφέρουν Νέα

O XΡΙΣΤΟΣ ΣΙΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Έργα του υπάρχουν σε ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Στο πλαίσιο των εβδομαδιαίων συναντήσεων, η Φωτογραφική ομάδα fplus, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, φιλοξενεί αύριο Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 19:00, στο Μύλο του Παππά, (1ος όροφος) Γεωργιάδου 53 στη Λάρισα, τον εικαστικό φωτογράφο Χρίστο Σιμάτο, ο οποίος θα παρουσιάσει στο κοινό, τη συνολική δουλειά του.

Χρίστος Σιμάτος

Ο Χρίστος Σιμάτος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977. Σπούδασε στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας με υποτροφία του ΙΚΥ με δασκάλους τον Γιάννη Ψυχοπαίδη και Μάριο Σπηλιόπουλο (1997-2002). Παρακολούθησε μαθήματα ζωγραφικής και φωτογραφίας στο UCM Facultad Bellas Artes στη Μαδρίτη με το πρόγραμμα Εrasmus (2000). Συνέχισε τις σπουδές του στο Μεταπτυχιακό της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών (2005-2007) με καθηγητές τον Τάσο Χριστάκη και Μάριο Σπηλιόπουλο. ‘Εργα του υπάρχουν σε ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι μέλος του Ο.Σ.Δ.Ε.Ε.Τ.Ε. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

  • Είσοδος Ελεύθερη
  • Ώρα έναρξης 19.00

Σχετικά με το συντάκτη

Κωνσταντίνος Φλώρος

Κωνσταντίνος Φλώρος

Στην Νexus Publications AΕ από το 1998, είναι σήμερα ο Διευθυντής Εκδόσεων της εταιρίας. Mέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Περιοδικών Ήχου και Εικόνας (EISA) από το 2003. Μέλος της Ένω­σης Συντακτών Περιοδικού-Ηλεκτρονικού Tύπου (EΣΠΗΤ) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων (ΙFJ) από το 2005.

Θέλετε να σας ενημερώνουμε προσωπικά;