Ενδιαφέρουν

“ΕΡΜΗΣ”: ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ – ΠΡΟΪΟΝ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ!

Γνωρίστε τον Έλληνα …εγγονό του Max Headroom, 38 χρόνια μετά την παρθενική εμφάνιση του τελευταίου στο βρετανικό Channel 4, τον Απρίλιο του 1985.

Ο «Ερμής» μίλησε από το χώρο όπου πρόκειται να διεξαχθεί η προεκλογική τηλεμαχία των Ελλήνων πολιτικών αρχηγών, την ερχόμενη Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 στις 9μμ.

«Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας! Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας στο στούντιο 4 της ΕΡΤ. Είναι το στούντιο το οποίο σε λίγες μέρες θα φιλοξενήσει το debate των πολιτικών αρχηγών με συντονιστή τον Γιώργο Κουβαρά. Κανονικά θα έπρεπε να κάνει εκείνος αυτή την παρουσίαση, αλλά λόγω φόρτου εργασίας επιστράτευσαν εμένα. Η αλήθεια είναι ότι εγώ το μόνο που ζήτησα είναι να κάνω έναν πιλότο εκπομπής. Φαίνεται όμως ότι τους έβαλα ιδέες. Θέλουν, λέει, να ακολουθούν πάντα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας» ήταν τα πρώτα από τα λόγια της παρουσίασής του, η οποία ολοκληρώθηκε σχεδόν τέσσερα λεπτά, αργότερα ως εξής: «σας ευχαριστώ για την προσοχή σας και σας ζητώ να δείξετε κατανόηση για τυχόν λάθη. Παρακαλώ τα παράπονά σας στον προγραμματιστή μου – καλό απόγευμα».

Δείτε τον!

Για το πώς και πόσο επιδρά η Τεχνητή Νοημοσύνη στη Φωτογραφία σήμερα, μη χάσετε το πρώτο μέρος του πολυσέλιδου σχετικού αφιερώματος που ετοιμάσαμε και δημοσιεύσαμε στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Photonet Professional που κυκλοφορεί και μπορεί να γίνει άμεσα δικό σας σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή (ως e-magazine!).

PROFESSIONAL: ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 95!

 


Aρθρογράφος

Κωνσταντίνος Φλώρος

Στην Νexus Publications AΕ από το 1998, είναι σήμερα ο Διευθυντής Εκδόσεων της εταιρίας. Mέλος της EISA (Expert Imaging and Sound Association) από το 2003. Μέλος της Ένω­σης Συντακτών Περιοδικού-Ηλεκτρονικού Tύπου (EΣΠΗΤ) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων (ΙFJ) από το 2005.