Ενδιαφέρουν

ΕΚΦΑ: AMEΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Υ.ΠΡΟ.ΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ AΛΛΙΩΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19/7!

“Αν δεν υπάρξει <...> ραντεβού <...> ή έστω μια δήλωση του υπουργού ότι η φωτογραφία της νέας ταυτότητας παραμένει στα φωτογραφεία και μόνον σε αυτά, θα κινητοποιηθούμε και θα προχωρήσουμε σε συγκέντρωση την Τετάρτη 19/07/23 στο Υ.ΠΡΟ.ΠΟ. στις 12:00!”

Aκολουθεί ολόκληρη η σχετική ανακοίνωση (με ημερομηνία 14/7/23) που λάβαμε από την Ένωση Καλλιτεχνών Φωτογράφων Αθήνας!


Συνάδελφοι Επαγγελματίες Φωτογράφοι,

Την Πέμπτη 13/07/23 αργά το μεσημέρι, επικοινωνήσαμε εκ νέου με το Υ.ΠΡΟ.ΠΟ. και ζητήσαμε ένα ραντεβού με τον Υπουργό μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Κάναμε σαφές ότι αν δεν υπάρξει θετική απάντηση ο κλάδος θα κινητοποιηθεί με μεγάλη συγκέντρωση στο Υ.ΠΡΟ.ΠΟ.

Περιμένουμε απάντηση μέχρι σήμερα το μεσημέρι. Αν δεν υπάρξει το ραντεβού που ζητάμε, ή έστω μια δήλωση του υπουργού ότι η φωτογραφία της νέας ταυτότητας παραμένει στα φωτογραφεία και μόνον σε αυτά, θα κινητοποιηθούμε και θα προχωρήσουμε σε συγκέντρωση την Τετάρτη 19/07/23 στο Υ.ΠΡΟ.ΠΟ. στις 12:00.

Απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους επαγγελματίες φωτογράφους πανελλαδικά, άσχετα εάν είναι μέλη σωματείων ή όχι, ακόμη και εάν δεν ασχολούνται με την φωτογραφία αστυνομικής ταυτότητας, γιατί θεωρούμε πως η απώλεια της συγκεκριμένης δραστηριότητας θα έχει επιπτώσεις και θα επηρεάσει δυσμενώς όλον τον φωτογραφικό κλάδο, να παρευρεθούν στην συγκέντρωση για να διαφυλάξουμε τη δουλειά μας.