Ενδιαφέρουν

ΕΦΕ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΣΑΤ!

Διαβάστε ποια θέματα συζητήθηκαν!

Αντιπροσωπεία της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας επισκέφθηκε τα γραφεία του Πανελλήνιου Σύνδεσμου Αθλητικού Τύπου κατόπιν αιτήματός της.

Στη συνάντηση συμμμετείχαν:

  • ΧΡ. ΜΠΟΝΗΣ – Πρόεδρος ΕΦΕ
  • ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ – Γενικός Γραμματέας ΕΦΕ
  • ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ – Πρόεδρος ΠΣΑΤ
  • ΜΑΝΟΣ ΣΤΑΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ – Β’ Αντιπρόεδρος ΠΣΑΤ

Μετά την υλοποίησή της εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


Η Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε αρκετά καλό κλίμα, σπάζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την επί δυο χρόνια διατάραξη των σχέσεων των δύο συνδικαλιστικών φορέων, με  αποτέλεσμα τη διακοπή επαφών και κοινών εκδηλώσεων.

Η ΕΦΕ κατέθεσε έναν πλήρη  κατάλογο αιτημάτων που αφορούν τόσο στην συνεργασία μας σε κοινές εκδηλώσεις, θεάματα, ημερίδες, διαλέξεις καθώς  και σε πολλές άλλες  διοργανώσεις  με κοινά ενδιαφέροντα , όσο και την συμμετοχή της στις κορυφαίες εκδηλώσεις του ΠΣΑΤ  με τις απονομές βραβείων.

Επίσης προτάθηκε στον ΠΣΑΤ,  εάν είναι εφικτό, να διοργανωθεί ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ  μια εκδήλωση για την καλοκαιρινή περίοδο που διανύουμε , ξεκινώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την εξομάλυνση των σχέσεών μας.

Παράλληλα ζητήσαμε και βρήκαμε θετική ανταπόκριση, όπως  σε πολύ μεγάλες διοργανώσεις που έχουν προγραμματιστεί (ή θα προγραμματιστούν) να διεξαχθούν στην Ελλάδα, να υπάρχει σύμπραξη των δύο πλευρών σε θέματα  διαπιστεύσεων των συναδέλφων τόσο του αθλητικού τύπου, όσο και των φωτορεπόρτερ.

Τέλος, θέσαμε και το γνωστό  θέμα του πρ. Ταμία της ΕΦΕ, ένα πρόβλημα που μας “χάλασε” τις σχέσεις μας.