Ενδιαφέρουν

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΛΛΙΓΙΑΝΝΗ: “ΤΟ ΡΟΔΟ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ”

Το δεύτερο μυθιστόρημα της συνεργάτιδάς μας είναι γεγονός!

Δύο χρόνια μετά το πρώτο της μυθιστόρημα, “Στιγμές Παράλληλες”, η Χριστίνα Καλλιγιάννη επιστρέφει με μία νέα συγγραφική πρόταση, η οποία  μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη!

Η Χριστίνα είναι συνεργάτης του Photonet επί μακρά σειρά ετών. Σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και αμέσως μετά φωτογραφία στην E.S.P. Το 2002 ξεκίνησε να εργάζεται ως επαγγελματίας φωτογράφος, με μακροχρόνιες συνεργασίες με τα περιοδικά “ΓΕΩτρόπιο” της “Ελευθεροτυπίας”, “Κ” και “Ταξίδια” της “Καθημερινής”, στα πλαίσια του ταξιδιωτικού και του ελεύθερου ρεπορτάζ.

Για αρκετά χρόνια λειτουργούσε το δικό της φωτογραφικό στούντιο, το STUDIO 18.12, με βασικά αντικείμενα τη φωτογράφιση πορτρέτου, προσωπικού, επαγγελματικού, οικογενειακού και μόδας. Από το 2016 μέχρι το 2018 συμμετείχε στην διοργάνωση του Μεσογειακού Φεστιβάλ Φωτογραφίας / Medphoto Festival, έχοντας αναλάβει το Γενικό Συντονισμό της οργάνωσης του Φεστιβάλ.

Σήμερα εξακολουθεί να φωτογραφίζει, με ιδιαίτερη αγάπη στα πορτρέτα και τους εσωτερικούς χώρους κυρίως, και είναι υπεύθυνη για το Γενικό Συντονισμό του Αthens Photo World.

© Βαγγέλης Τάτσης

Περιγραφή

Η ιστορία του βιβλίου αυτή τη φορά δεν κινείται σε φωτογραφικά, γνωστά κατατόπια, αλλά βασίζεται από διαχρονικούς προβληματισμούς, δύσκολους και επίκαιρους.

Μια διάσημη χορεύτρια με σκοτεινό παρελθόν, που επιστρέφει στην Αθήνα για να κλείσει παλιούς λογαριασμούς.

Ένας φέρελπις δικηγόρος, που η ζωή του αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη και καλείται να αναθεωρήσει όλα όσα ήξερε και πίστευε μέχρι τότε.

Μια νεαρή κοπέλα με το σώμα καλυμμένο από τατουάζ, που φλερτάρει με τα όρια της νομιμότητας.

Ένας θάνατος γίνεται η αφορμή για να ξετυλιχθεί ένα κουβάρι περίεργων υποθέσεων και οδηγεί την αστυνομία στα ίχνη μιας μυστηριώδους ομάδας με ασυνήθιστη αποστολή.

Τρεις παράλληλες ιστορίες τέμνονται, επιφυλάσσοντας απρόσμενες εκπλήξεις στους πρωταγωνιστές τους, που θα βρεθούν αντιμέτωποι με γυρίσματα της τύχης, τα οποία αδυνατούν να ελέγξουν.

Η τιμωρία είναι γραμμένη με μελάνι, και τον τελευταίο λόγο έχει το ρόδο της ερήμου.

Ιnfo
  • ΙSBN: 9786182250488
  • Εκδόσεις: Χάρτινη Πόλη
  • Συγγραφέας: Χριστίνα Καλλιγιάννη
  • Σελίδες: 444
  • Έτος πρώτης κυκλοφορίας: 2023