Ενδιαφέρουν

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ NEXUS PUBLICATIONS Α.Ε. – WUAVF HELLAS

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες!

Οι σχετικές υπογραφές τέθηκαν σήμερα, στα γραφεία μας, μεταξύ της Διευθύνουσας Συμβούλου της εταιρίας κ. Βασιλικής Μελετζή και του Πρόεδρου του Παραρτήματος Ελλάδας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών κ. Ιωάννη Δάγκλη.

To παρών στην πανηγυρική συνάντηση έδωσαν και οι Μενέλαος Μελετζής (Σύμβουλος Εκδόσεων της NEXUS) Εβίνα Τσούκα (Board Executive Assistant της WUAVF Hellas).

Η διάρκεια ισχύος του Μνημονίου ορίστηκε στα τρία (3) έτη, με δυνατότητα ανανέωσής του μετά από εκ νέου αξιολόγηση και συμφωνία από τα συμβαλλόμενα μέρη.

Τα βασικά στοιχεία του Μνημονίου περιλαμβάνουν:

  • Προβολή και προώθηση μέσω των έντυπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ της NEXUS του εκπαιδευτικού έργου της WUAVF Hellas στο ενδιαφερόμενο κοινό για θέματα Εναέριας Φωτογραφίας & Βιντεοσκόπησης. Ενδεικτικοί τομείς: α) Σεμινάριο Φωτογραφίας & Βίντεο με χρήση Drone β) Masterclass Εναέριας Κινηματογράφησης με χρήση Drone γ) Σεμινάριο Έναρξης Επιχείρησης Drone.

  • Διοργάνωση από κοινού Workshops & Webinars με θέμα την Εναέρια Φωτογραφία & Βιντεοσκόπηση καθώς και για εξελίξεις από το διεθνή χώρο για τον αντίστοιχο εξοπλισμό.

  • Συμμετοχή της WUAVF Hellas στις εμπορικές εκθέσεις και ημερίδες με αντικείμενο τη φωτογραφία που διοργανώνονται από τη NEXUS και απευθύνονται σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους και βιντεολήπτες.

  • Διοργάνωση από κοινού Διαγωνισμών Φωτογραφίας (Drone Aerial Photography Awards) με θέμα την Εναέρια Φωτογραφία & Βιντεοσκόπηση.

  • Ανταλλαγή τεχνογνωσίας και αρθρογραφία για θέματα Εναέριας Φωτογραφίας & Βιντεοσκόπησης.

  • Συνεργασία για έκδοση ενός ετήσιου Οδηγού Αγοράς για την ελληνική επικράτεια υπό την αιγίδα και την επιμέλεια της World UAV Federation.

Σχολιάζοντας τη συμφωνία ο Ι. Δάγκλης τόνισε πως: “είμαστε πολύ χαρούμενοι για την έναρξη της νέας συνεργασίας με την υπογραφή του Μνημονίου με το περιοδικό Photonet και κατ’ επέκταση με τον εκδοτικό οίκο Nexus Publications. H Παγκόσμια Ομοσπονδία Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών, λόγω του αντικειμένου της, θεωρεί ότι υπάρχουν πολλές συνέργειες με τους επαγγελματίες των κλάδων της φωτογραφίας και της κινηματογράφησης που αποτελούν το βασικό αντικείμενο θεματολογίας των περιοδικών Photonet και Professional. Ως εκ τούτου, στο επόμενο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν πολλές κοινές δράσεις που θα είναι επ΄ ωφελεία των επαγγελματιών και των ερασιτεχνών του χώρου.”

Η Β. Μελετζή, από την πλευρά της, υπογράμμισε τα εξής: “ο χώρος των Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών κέρδισε την προσοχή μας από τα πρώτα κιόλας βήματά του στη χώρα μας. Tο ενδιαφέρον μας επικεντρώθηκε ειδικά στους νέους ορίζοντες που ανοίγει η εφαρμογή των drones στους τομείς της φωτογραφίας και του video. Γι’ αυτό το λόγο, άλλωστε, προχωρήσαμε στην πρώτη ουσιαστικά σχετική έκδοση στην Ελλάδα, με την κυκλοφορία του bookazine “Drones” ήδη από το Μάρτιο του 2018. Η συνεργασία μας με την WUAVF Hellas, που επισημοποιείται σήμερα, μας επιτρέπει να παρακαλουθούμε και να καταγράφουμε όλες τις εξελίξεις του χώρου, ακόμα πιο στενά. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τις σχετικές δράσεις!”

Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Ελλάδας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών κ. Ιωάννης Δάγκλης και η Διευθύνουσα Συμβούλος της Nexus Publications AE κ. Βασιλική Μελετζή κατά τη στιγμή των υπογραφών του Μνημονίου Συνεργασίας.

  • Φωτό στην κορυφή της σελίδας: (από αριστερά προς τα δεξιά) Μενέλαος Μελετζής (Σύμβουλος Εκδόσεων της Nexus Publications AE), Ιωάννης Δάγκλης, Βασιλική Μελετζή, Εβίνα Τσούκα (Board Executive Assistant της WUAVF Hellas).