Ενδιαφέρουν

ΝΕΟΣ MINIMAL ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ TWITTER!

Η εφαρμογή στοχεύει να κάνει τη ζωή μας ευκολότερη!

Όπως όλα δείχνουν, το Twitter αποφάσισε να επενδύσει σε ένα πιο απλό σχεδιασμό, ετοιμάζοντας τη νέα ανανεωμένη εμφάνιση της πασίγνωστης ιστοσελίδας του. Συγκεκριμένα το Twitter πίστευε πως η προηγούμενη έκδοση δεν ήταν αρκετά φιλική στον χρήση, καθώς πολλοί (-ες) τη θεωρούν περίπλοκη και δύσχρηστη.

Όλα αυτά όμως θα μοιάζουν παρελθόν, αφού ο νέος σχεδιασμός θα επιτρέψει συντομεύσεις πληκτρολογίου για γρηγορότερες εργασίες, εξελιγμένη μηχανή αναζήτησης και γενικότερα μία καλύτερη πλοήγηση στις σελίδες της εφαρμογής. Όπως φαίνεται και από την σχετική δημοσίευση του Twitter, ένα νέο emoji θα κάνει την εμφάνισή του, ενώ θα αναβαθμιστεί και η στήλη των trendigs

Εάν είστε και εσείς στο Twitter, μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε για πλούσια ύλη γύρω από τη φωτογραφία και το imaging!

Σχετικά με το συντάκτη

Γιώργος Μασχαλίδης

Γιώργος Μασχαλίδης

Σπουδάζει λογιστική και παράλληλα ασχολείται με τη φωτογραφία. Ξεκίνησε ερασιτεχνικά το 2010. Από τον πρώτο, κιόλας, χρόνο, γεννήθηκε μέσα του η ιδέα του www.photocontest.gr. Σήμερα, συνεχίζει, μέσα από αυτό, να μαθαίνει και να εξελίσσεται πάνω στη φωτογραφία - και το ίδιο εύχεται ότι κάνουν και οι χρήστες του!

Θέλετε να σας ενημερώνουμε προσωπικά;