Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2021 στις 8:00 το πρωί, σε παραλία της Αττικής (25 λεπτά από το κέντρο).
Η διάρκεια της φωτογράφισης θα είναι από δυο ώρες και πάνω (εξαρτάται από τον αριθμό των συμμετεχόντων). Κάθε φωτογράφος θα έχει τουλάχιστον 15 λεπτά την σκηνοθεσία, ενώ τις υπόλοιπες ώρες θα τραβάει φωτογραφίες λίγο πιο πίσω από αυτόν που έχει την πρωτοβουλία.
Θα δουλέψουμε με φυσικό φως και ανακλαστήρα. Το μοντέλο μας είναι έμπειρο και βοηθάει πολύ τους αρχάριους όσο αφορά το ποζάρισμα. Φυσικά μπορούμε να έχουμε μαζί μας props (αντικείμενα) που χρειαζόμαστε για τη σκηνοθεσία μας (ή απλά να αφήσουμε το φυσικό χώρο και το μοντέλο να δουλέψουν για μας).
Οι καλύτερες φωτογραφίες θα πάρουν μέρος στην έκθεσή μας ΓΥΜΝΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΙV στο Cinemarian την άνοιξη του 2022.

Κώστας Σταμπάνης
- Διοργάνωση: Ανδρέας Κατσικούδης – βοηθός
- Κόστος: 40€ την ημέρα της φωτογράφισης (αν προπληρωθεί 30€)
- Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: akatsikoudis@yahoo.com (παρακαλούμε οι φωτογράφοι να γράφουν στο θέμα του μηνύματος “ΓΥΜΝΟ – ΘΑΛΑΣΣΑ” και στο μήνυμα το πλήρες όνομα και το κινητό τους τηλέφωνο)
– Φωτό στην κορυφή της σελίδας: Seth Doyle