Ενδιαφέρουν

ΠΟΦ: ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Αφορά ειδικά όσους βρίσκονται σε περιοχές όπου δεν υπάρχει Σωματείο!

Την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 πολυμελής αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων, συνάντησε στα πλαίσια του 11ου Photonet Show στο Porto Palace Hotel της Θεσσαλονίκης, τους αντιπροσώπους των περισσοτέρων Σωματείων της Βόρειας Ελλάδας καθώς και μεμονωμένους συνάδελφους από περιοχές που δεν υπάρχουν Σωματεία.

Η αντιπροσωπεία συμπεριλάμβανε τον Πρόεδρο Σ. Διαμαντόπουλο, τον Α’ Αντιπρόεδρο Γ. Μανιώρο, τον Γενικό Γραμματέα Α. Ανδρεόπουλο και τα μέλη του Δ.Σ. Β. Στάμο και Γ. Κωνσταντινίδη.

O Πρόεδρος της ΠΟΦ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο 11ο Photonet Show.

Στη συζήτηση αναλύθηκε διεξοδικά η μάχη που δόθηκε από τα Σωματεία και την Ομοσπονδία για να παραμείνει η φωτογράφιση των κρατικών εγγράφων στους επαγγελματίες φωτογράφους.
Ανακοινώθηκε επίσης ο σχεδιασμός για την ανασυγκρότηση ή και δημιουργία νέων Σωματείων, καθώς και τα επόμενα βήματα της Ομοσπονδίας για τη δημιουργία διαπιστευμένων Φωτογράφων κρατικών εγγράφων.

Κατάμεστη η αίθουσα που φιλοξένησε την συνάντηση.

Τέλος η Ομοσπονδία εξήρε την δράση και τον ιδιαίτερο ζήλο των Σωματείων της Βόρειας Ελλάδας σε αυτήν τη μάχη.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο αντιπρόεδρος του ΣΕΚΑΦ Κ. Τάγκαλος, ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο ως τεχνικός σύμβουλος στην διαπραγμάτευση με την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Σε συνέχεια και τη παραπάνω συνάνητησης, η ΠΟΦ με ανακοίνωσή της (14/3/18) καλεί τους φωτογράφους που βρίσκονται σε περιοχές όπου δεν υπάρχει σωματείο, να στείλουν τα στοιχεία τους συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρείτε εδώ στο email: ekfa-pof@otenet.gr
H ΠΟΦ παρακαλεί για την αποστολή των στοιχείων αυτών, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 21/3/18.